ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Αμφίκλεια: Γιάννη Καλπούζου ‘’γινάτι’’ Βιβλιοπαρουσίαση..


Πολύ υψηλών οργανωτικών και όχι μόνον προδιαγραφών η αποψινή [26.03.2018] βιβλιοπαρουσίαση στην πάντα δημιουργικά ανήσυχη Αμφίκλεια. Παρουσιάστηκε το τελευταίο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου, ‘’γινάτι’’ των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ......
  Το πολυπληθές και ευρέως ηλικιακού φάσματος φιλαναγνωστικό κοινό απόλαυσε μια καταπληκτική εκδήλωση χάρις στους υψηλού κύρους διοργανωτές, αλλά και στο γνωστό συγγραφέα, ο οποίος ανέλυσε το κεντρικό θέμα του έργου του και απάντησε σε απορίες. Η παρουσία και η καίρια εστιασμένη παρέμβαση του εκδότη και ιδιαίτερα αγαπητού κ. Θανάση Ψυχογιού των ομώνυμων εκδόσεων, γνωστού για την συνεχή προσφορά του στην περιοχή, πλούτισε περισσότερο την ποιοτική εκδήλωση, την οποία μουσικά επιμελήθηκαν οι μουσικές σχολές Κέφου..  Εξαιρετική βραδιά για το θέμα βιβλίο, για την Αμφίκλεια, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.    ΔΙΚαλπύρης.
Στιγμιότυπα ΔΙΚ: 
2 σχόλια:

 1. Εξαιρετική παρουσίαση και διοργάνωση, ενα μεγάλο μπράβο και στους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου που προέτρεψαν τους μαθητές τους να συμμετάσχουν στον διάλογο.
  Παράδειγμα για μίμηση...
  Συγχαρητήρια.
  Ν.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που στηρίξατε με την παρουσία σας την προσπάθειά μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.