Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΟΥΤΟΠΙΑ: ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ( ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε την Κυριακή των Βαΐων στο Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας  στις 11:00 σε συζήτηση με θέμα :....


ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ  ( ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΟΡΩΝ  - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ)
Εθνισμός – Εθνικισμός- Διεθνισμός- Κοσμοπολιτισμός
ΟΜΙΛΗΤΕΣ : Σαράντος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Μαντάς, συντονίζει ο Διονύσης Φλαμιάτος

Μετά από οκτώ χρόνια μνημονίων το πολιτικό σύστημα της χώρας ναυάγησε οριστικά και δεν διαθέτει σήμερα καμία απολύτως διέξοδο ή επιλογή. Με την πολιτική συνεχών υποχωρήσεων στον Τουρκικό επεκτατισμό και την κλιμάκωση του τελευταίου, ο οποίος θέτει πλέον επίσημα θέμα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λοζάνης, αλλά και την αμφισβήτηση που εγείρει ο έλεγχος των συνόρων μας από το ΝΑΤΟ, κορυφώνεται η απειλή στο τόξο Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη, σύμφωνα με την πάγια στρατηγική ΗΠΑ και Τουρκίας για τριχοτόμηση της περιοχής έως τον 25ο Μεσημβρινό. Τίθεται επομένως θέμα συνολικής αμφισβήτησής μας «ως χώρας και ως λαού».
Η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς Ξένης Κατοχής!
Φτάσαμε στο σημείο που δεν πάει άλλο!
Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη, ενωμένοι, να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις και στον αληθινό διεθνισμό, απέναντι  στην παγκοσμιοποίηση και τον ιμπεριαλισμό και να ανατρέψουμε αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα, να παλέψουμε για μια υπερήφανη ζωή, αντάξια της ιστορίας μας, του πολιτισμού, των ιδανικών μας.
Κοινή δράση για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση!
Αρνούμαστε τη Νέα Αποικιοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου