Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Πέμπτη, 3 Ιουλίου.....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΔΟΥΣΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 5 ΜΑΡ 2018



Επίκαιρη ερώτηση προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μελισσάρης Γιάννης εν όψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου...
που θα γίνει τη Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018 στο Δίστομο. Η ερώτηση αφορά το ανησυχητικό φαινόμενο των μεδουσών που πλήττει κατά τους θερινούς μήνες τις θάλασσες του Κορινθιακού Κόλπου. Ακολουθεί η ερώτηση:


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΔΟΥΣΩΝ:

                                             Προς : κ. Περιφερειάρχη
κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο
                                                       
κε  Περιφερειάρχη,

Ως γνωστόν εδώ και δύο χρόνια κατά τους θερινούς μήνες, στις θάλασσες του Κορινθιακού Κόλπου και συγκεκριμένα στις παραλίες της Π.Ε. Βοιωτίας κάνουν σταθερά την εμφάνισή τους κοπάδια από μέδουσες .

Αυτό πέρα από τις σοβαρές οχλήσεις στους κολυμβητές είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών επιπτώσεων στους παράκτιους αλιείς, τους καταστηματάρχες και την τουριστική οικονομία   της Περιοχής, ευρύτερα  στην Τοπική Κοινωνία.

Κατόπιν τούτων,

παρακαλούμε να μας γνωρίσετε για το ποιες ενέργειες έχουν γίνει ή πρόκειται να γίνουν από την Περιφέρεια , σε συνεργασία με την  όμορη Περιφέρεια, για την μελέτη και τον προσδιορισμό των αιτιών του φαινομένου, προκειμένου αυτό να αντιμετωπιστεί στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού και να μειωθούν οι επιπτώσεις στη  Τοπική Κοινωνία.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ


ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.