Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ''Η ΕΣΤΙΑ''

 Αφορμή το περιστατικό επίθεσης δύο ανδρών κατά της Κας Ανδριοπούλου στην Επτάλοφο,....

ο Σύλλογός  μας καταδικάζει οποιαδήποτε επίθεση βίας κατά των γυναικών.
Στην σημερινή κατάσταση της Ελλάδας οι γυναίκες είναι το κομμάτι του πληθυσμού  που βιώνει 
πιο πολύ την κρίση ,ανεργία ,βία απαξίωση .
Στην περίπτωση της Κας Ανδριοπούλου δεν εξετάζουμε  και δεν μας ενδιαφέρει αν έκανε σωστά ή λάθος τη δουλειά της ,υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να το κρίνουν και άλλα μέσα κόσμια να μετρήσουν
την προσφορά της στην τοπική κοινωνία  σαν Δημοτικό πρόσωπο .Εμείς εξετάζουμε το γεγονός ότι 
''άνδρες '' επιτίθενται  κατ αυτόν τον τρόπον σε μία γυναίκα.
Καταγγέλλουμε σε όλη την τοπική κοινωνία και κατακρίνουμε το γεγονός της επίθεσης.
Θα καταγγέλλουμε και θα κατακρίνουμε οποιαδήποτε τέτοιου είδους ενέργειες κατά των γυναικών.


                                                                                           Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
                                                                                                    η πρόεδρος
                                                                                         Αλεξάνδρα Παπαθανασίου

10 σχόλια:

  1. Μονόπλευρη ενημέρωση έχετε κυρία Πρόεδρε. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ενημερώσουμε λοιπόν την παραπάνω κυρία επώνυμα κύριε Β Τ για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

    Γυναίκα που δεν τολμάει να πει το όνομα της μην έχει την ίδια τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μένω Αθήνα και μόλις διάβασα τη καταγγελία, ΌΧΙ προσωπικά της προέδρου αλλά όλου του συλλόγου γυναικών. Διαβάζω από κάτω το σχόλιο πως έχει μονόπλευρη ενημέρωση αλλά δε βλέπω τη συνέχεια. Ποιο είναι δηλαδή το κομμάτι της ενημέρωσης που λείπει; Μήπως θα είχατε την ευγενή καλοσύνη Β.Τ. να το αναρτήσετε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη τα μαθαίνουμε κι εμείς τα μισά!!! Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με την καταγγελία ενάντια σ οποιαδήποτε πράξη ή συμπεριφορά η οποία συνιστά βία είτε πρόκειται ενάντια σε γυναίκα είτε ενάντια σ΄ άνδρα, παιδί ή ζώο όμως είναι αρκετές οι περιπτώσεις που αντίστοιχες συμπεριφορές περνούν απαρατήρητες,ως εκ τούτου, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν θεωρώ την διαμαρτυρία κάπως επιλεκτική.Ας ελπίσουμε πως μετά απ αυτό θα υπάρξει σχετική αφύπνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραπληροφόρηση στο μέγιστο... ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΝ, ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε έντονο ήφος...!!! Πιστευτώ ότι η ''διαμαρτυρία'' του συλλόγου σαν σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα που είναι η παταγώδης αποτυχία της αντιδημάρχου στην οργάνωση του εκχιονισμού της Πολυδρόσου και της Επταλόφου, να δημιουργήσει εντυπώσεις από ένα ανύπαρκτο θέμα και να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα. Κρίμα που η προπαγάνδα τον βολεμένων και αποτυχημένων πολιτικάντηδων (!!!) βρίσκει ακόμη και σήμερα ευήκοα ώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΥΝΟΗΤΟ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΞΑΤΕ ΑΛΑΤΙ ???? Η ΚΥΡΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ : ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ??? (ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ) ΜΕΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!!!!!ΒΡΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕ !!! ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ !!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΡΑΜΑ !!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΟΛΥΔΡΟΣΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΤΙΑΣΕΙΣ . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΛΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ!!!
    ΜΠΑΜ ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΚΑΝΕΤΕ.....




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΕΜΟΥ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ????? ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ( ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ , ΟΙΔΟΙΠΟΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
    Π.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι, να μην κλείσεις τα ....πορτοπαράθυρα, ΠολυδροσοΠαρνασσέ, στερώντας ένα σημαντικό βήμα διαλόγου από τους συγχωριανούς, ο οποίος στην τελική, αποβαίνει και χρήσιμος για το χωριό.....Τις πολιτικές σκοπιμότητες και τις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις είμαστε όλοι σε θέση να τις καταλάβουμε....
    Ευχαριστώ

    Γιάννης Αθ. Λαγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ενημερώσω ότι τα περισσότερα σχόλια έρχονται επώνυμα, απλά όσοι το ζητούν, δεν δημοσιεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή