Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Δεν είναι ''όνειδος΄΄ τα χρόνια που πέρασαν ;;;;;



Με αφορμή σχόλιο σε άλλη ανάρτηση, σχετικά με επιστολή του τέως αντιδημάρχου της ΔΕ Παρνασσού  προς τον νυν αντιδήμαρχο, ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο, και παραθέτουμε το ωραιότερο κομμάτι της  το οποίο  αφήνουμε στην κρίση σας.....


''θα αποτελέσει όνειδος για τους κατοίκους η καταστροφή και η απώλειά τους'.

'Αναφέρεται στις Τηλεκαμπίνες που περιφέρονται μήνες τώρα στους δρόμους του χωριού.

Αληθινά πιστεύετε αγαπητέ μας ότι θα είναι ''όνειδος΄΄, ντροπή σε απλά Ελληνικά, η τύχη των τηλεκαμπίνων?
Δεν  είναι ''όνειδος΄΄ τα χρόνια που πέρασαν;;;;;;; ,,,,,

-Τα υπέρογκα τιμολόγια και το μπάχαλο των καταμετρήσεων της ύδρευσης?
-Η αδιαφορία σας για την προσφυγή με σκοπό την μείωση των αντικειμενικών αξιών?
-Η αδιαφορία σας και η εγκατάλειψη του θέματος της Πατερόλακας?
-Η αδιαφορία για την καθαριότητα, τους σπασμένους κάδους?
-Οι λακκούβες και η εγκατάλειψη των περιφερειακών δρόμων?
- Οι ελλείψεις ανταλλακτικών στην τεχνική υπηρεσία της κοινότητας
-Η αδιαφορία στην διεκδίκηση κονδυλίων για πολιτιστικές εκδηλώσεις?
- Οι αντικρουόμενες θέσεις σας για τον αναδασμό?
- Το χάος με το κυκλοφοριακό?
και τόσα άλλα.....

 Τέλος δεν αποτελεί προσωπικό σας ''όνειδος'' να εγκαλείτε συναδέλφους της  παράταξης που σας εξέλεξε?
 Συνήθως κάποιος που διαφωνεί παραιτείται και με τις ενέργειές του δεν καταδικάζει ένα ολόκληρο χωριό σε απραξία.


Όσο για τις τηλεκαμπίνες για να επανέλθουμε, ξέρετε τι στεναχώρια τράβηξαν οι Σουβαλιώτες με την τύχη τους τις μέρες των γιορτών αφού όλα τα υπόλοιπα λειτούργησαν ...άψογα?

Συντοπίτης

3 σχόλια:

  1. Με κίνητρο την νεότερη και άκριτη δημόσια παρέμβαση του πρώην Αντιδημάρχου για τις καμπίνες , θα ήθελα να αναφερθώ σ αυτή , παρακινημένος από τους χαρακτηρισμούς του για τους αντιγνωμούντες ως προς την λογική του και τις απόψεις του .
    Πρώτα πρώτα προς απάντηση της αγωνιώδους αναζήτησης του Κου Μολιώτη , κάνω γνωστό ότι την τρίτη αγνοούμενη καμπίνα , την περισυνέλεξε και την φροντίζει ο «Ξενώνας Σοφιανός» .
    Όσον αφορά στην αισθητική που θα δημιουργείτο με την τοποθέτηση τους ,
    ο Κος πρώην Αντιδήμαρχος , πιστεύει ότι σαν γνώστης της αισθητικής και της καλλιτεχνίας γνωρίζει καλλίτερα τι ακριβώς χρειάζεται για την τουριστική προβολή του χωριού ! Και επίσης είναι σίγουρος ότι έχει πιο τεκμηριωμένη άποψη , από τους διάφορους ψευτοκουλτουριάρηδες !
    Ο πρώην Αντιδήμαρχος Κος Ν. Μολιώτης φαντάζομαι αναφέρεται σε ορισμένους διαφωνούντες συντοπίτες μας , οι οποίοι έχουν μια άλλη άποψη για την τουριστική αναβάθμιση του χωριού και για την προβολή του δικού πλέον μας Χιονοδρομικού Κέντρου .
    Μεταξύ αυτών που έχουν μιαν άλλη άποψη , υπάρχουν βέβαια και μερικοί ειδικοί οι οποίοι και πρόσφεραν και προσφέρουν στην αισθητική αναβάθμιση του χωριού .
    Η άποψη αυτών των ψευτοκουλτουριάρηδων λοιπόν ,είναι , ότι η άκριτη μίμηση βλακωδών λύσεων των άλλων άσχετων αλλά και ακαλαίσθητων πρακτικών όμορων Κοινοτήτων , δεν είναι η σίγουρη βάση για την δημιουργία μιας ευπρόσωπης και ελκυστικής παρουσίας του χωριού μας !
    Δεν προάγει την ποθούμενη προβολή , καθώς και την προσέλκυση επισκεπτών , γιατί είναι και ξεπερασμένη και ελάχιστα προκλητική για την προσοχή και το ενδιαφέρον των διερχόμενων επισκεπτών!
    Δεν μπορεί η εικόνα των δραστηριοτήτων του χωριού να προβάλλεται με ένα πεπαλαιωμένο και απορριπτέο αντικείμενο . Δεν μπορεί η τουριστική μας ανάπτυξη να στηρίζεται στην αισθητική όποιας αποσυρόμενης συσκευής , που στερείται κάποιας καλαισθησίας .
    Απορώ γιατί επιμένει ο Κος Μολιώτης να ενίσταται και να ζητά την τοποθέτηση των απορριπτέων υλικών . Και μάλιστα να επιτίθεται στο κόμμα , που τον περιέλαβε στις τάξεις του , χωρίς να έχει την ανάλογη αποδοχή από τους ψηφοφόρους . Θέλει άραγε μ αυτόν τον τρόπο να αφήσει παρακαταθήκη της πολιτικής του πορείας ?
    Αν στα αλήθεια αυτό αποζητά ας βρει μιαν άλλη πιο ενδιαφέρουσα πρόταση και να την υποβάλλει , καθώς το δικαιούται , στον Δήμο Δελφών προς εξέταση και συζήτηση , και όχι να εμμένει σε εύκολες και ξεφτισμένες ιδέες!!!! Αρκεί να συμβουλευθεί τους ειδικούς . Τους απασχολούμενους με τα σχετικά επαγγέλματα . Αυτούς που κάτι παραπάνω γνωρίζουν από τον έχοντα προφανή άγνοια ! Ακόμα και τους ψευτοκουλτουριάρηδες !!!
    Θα ήθελα ,τέλος ,να επισημάνω ότι η πολιτική αποστρατεία δεν είναι κολυμπήθρα του Σιλωάμ .
    Μετά την αποχώρηση και με εκ των υστέρων άσκοπες και ανούσιες παρεμβάσεις κανείς δεν εξαγνίζεται από τα πιθανά λάθη η τις όποιες άστοχες αποφάσεις του .
    Το παρόν κρίνει , και το μέλλον αποφασίζει για την καταχώρηση του ονόματος του στα θετικά ή στα αρνητικά του τόπου αυτού !

    ΥΓ Και τέλος θα ήθελα , γενικώς , να επισημάνω ότι υπάρχουν πάμπολλες λύσεις προβολής του Χιονοδρομικού , έξυπνες , ελκυστικές , πρωτοποριακές αλλά συνάμα οικονομικές . Αρκεί να τις μελετήσουμε .

    Β.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καμπίνες, οι καμπίνες ,
    φέρουνε πολλές ευθύνες
    κατέβηκαν τις πλαγιές
    Δεν ρώτησαν τις αρχές
    έχουν αδεια να παρκάρουν
    Ποιός τις κλήσεις θα πληρώσει
    ας ρωτήσουν τον ---------?

    Ονούφριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλέ Μου Β+Β
    Κάνε μία επιστολή
    Μία σωστή καταγραφή
    Έχεις πρόταση σωστή?
    Μην του πρήζεις τη χολή
    Έχει ο άνθρωπος καημό
    Τον αλλάξαν με γυναίκα
    Τι ντροπή τον βρήκε πάλι
    Είναι τούτο δυνατόν?
    Τι τις θέλουμε στον Δήμο
    Ας καθίσουν εις τα αβγά τους
    Και να πλύνουν τα βρακιά τους
    Ας τούς άντρες για εξουσία
    Κι ας τούς δέρνει η ανυπαρξία.

    ΡΟΥΛΑ ΚΑΜΠΙΝΟΥΛΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή