ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Οι ποιητές μιλούν για τα τρένα - ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΘΙΩΤΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ


Μια ιδιαίτερη και απολαυστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Σιδηροδρομική Λέσχη Λαμίας, δίπλα στο Σταθμό, αφιερωμένη στα τρένα με κείμενα, ποιήματα και τραγούδια,.....
την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, από τον Όμιλο Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.
Το τρένο έχει συνδεθεί με το ταξίδι και την αναζήτηση, τη χαρά και τη λύπη, το χωρισμό και την αντάμωση, την ξενιτιά και τη νοσταλγία.
Η ανάγνωση κειμένων και η απαγγελία ποιημάτων έγινε από τους : Γιώργο Σταυρόπουλο, Γεωργία Καλλέργη, Νίκος Κοντογιάννης, Γιώτα Γάκη, Κώστας Τσιαλαφούτας, Βασιλική Νικοπούλου, Κώστας Κουβέλης, Γιώργος Αναγνώστου, Κώστας Μπούρας και Τάσος Φωτιάδης.
Βασική εισηγήτρια για το εν λόγω θέμα ήταν η καθηγήτρια Αγγλικών Πάβια Αργυρίου. Με εξαιρετικό τρόπο, παρουσίασε πολύπλευρα το θέμα «Οι ποιητές μιλούν για τα τρένα» , εισήγηση την οποία σας επισυνάπτουμε.
Ακούστηκαν σπουδαία τραγούδια για τα τρένα. Τη μουσική επιμέλεια είχαν οι Κώστας Νέλλας και Δημήτρης Μαντές.
Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν το Μέλος του Ομίλου και φιλόλογος Ντίνα Τσούμα.


Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε κείμενα και φωτογραφίες της εκδήλωσης για τα τρένα

Κώστας Τσιαλαφούτας
Δάσκαλος – Γεν. Γραμματέας του Ομίλου Φθιωτών
Λογοτεχνών και Συγγραφέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.