Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές για τις γιορτές από τον επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Κώστα Τασούλα


Αγαπητoί φίλοι,
Έρχονται μέρες γιορτινές. Μέρες προσδοκίας και ελπίδας για καλύτερη χρονιά. 
Κάθε νέο γεννά την αισιοδοξία για κάτι καλύτερο, δημιουργεί την προσμονή για κάτι θετικότερο........

Εύχομαι ολόψυχα το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων και να  χαρίσει σε όλους μας, υγεία, δύναμη, πίστη, αισιοδοξία και ανθρωπιά!
Μένοντας όρθιοι στις δυσκολίες ισχυροποιήθηκε η πεποίθηση μας ότι εμείς οι Έλληνες καθορίζουμε την τύχη μας και την πορεία μας και ότι μπορούμε να αλλάξουμε και να τα καταφέρουμε. Το 2018 πρέπει να αποτελέσει για την τοπική μας κοινωνία, την αφετηρία για μια πορεία προόδου, ανάπτυξης και προκοπής.
Aς είναι η χρονιά που ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί, θα προτάξουμε το συλλογικό συμφέρον, θα ενισχύσουμε και θα καλλιεργήσουμε το αίσθημα αλληλεγγύης και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες λοιπόν ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση  μπορεί ο καθένας, τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά ή κοινωνικά προβλήματα.

Με αυτές τις σκέψεις και με πίστη και ελπίδα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι συνεργάτες, οι φίλοι της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και εγώ προσωπικά ευχόμαστε ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την τόπο μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τον Δήμο μας και τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους μας.
Χρόνια Πολλά!
Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Κώστας Τασούλας

Δημοτική Παράταξη "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου