Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ» του Δημήτρη Λάμπρου στη Λαμία


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  : Ο σύντομος χειμώνας της ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων και ο Δήμος Λαμιέων παρουσίασαν ένα εξαιρετικό βιβλίο «Ο σύντομος χειμώνας της ΛΗΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ».....
του Δημοσιογράφου Δημήτρη Λάμπρου, την Παρασκευή 15-12-2017, στην αίθουσα της αρχαίας Αγοράς, της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος».
Οι αξιόλογοι ομιλητές (Γιώτα Πούλου, Γιάννης Πανούσης, Δημήτρης Φαφούτης) παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο, το πολυεπίπεδο δίτομο βιβλίο του συγγραφέα, η ιστορία του οποίου διαδραματίζεται στη φτωχή Ελλάδα των μέσων του 19ου αιώνα, στην εποχή που είναι γνωστή ως Ληστοκρατία. Χαρακτηριστικές μορφές οι Λήσταρχοι Νταβέλης, Κακαράπης και Καλαμπαλίκης.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ληστρικά τραγούδια ο Δημήτρης Κοντογιάννης (τραγούδι) και ο Γιώργος Κωτσίνης (κλαρίνο)


 Κώστας ΤσιαλαφούταςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.