Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για το Νοέμβριο 2017. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει εθελοντικές αιμοληψίες,.....
προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών. Στηρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και στην πολύτιμη συμπαράσταση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και των Τοπικών Φορέων.
Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας καλεί κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη χαρά, να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπό του, το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής. Σας περιμένουμε.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:
ü Τετάρτη 1 Νοεμβρίου,         απόγευμα στην Ιτέα.
ü Δευτέρα 6 Νοεμβρίου,        απόγευμα στην Άμφισσα (Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας).
ü Τετάρτη 8 Νοεμβρίου,        απόγευμα στο Γαλαξίδι (Δημοτικό Σχολείο Γαλαξιδίου).
ü Κυριακή 12 Νοεμβρίου,     πρωί στους Άγιους Πάντες.
ü Τετάρτη 15 Νοεμβρίου,      απόγευμα στη Δεσφίνα (Περιφερειακό Ιατρείο Δεσφίνας).

ü Δευτέρα 20 Νοεμβρίου,     πρωί στην Άμφισσα (στο χώρο του ΤΕΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.