Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πολυδρόσου

Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, Πολυδρόσου στις 8 Οκτωβρίου  2017 την Κυριακή   στις 11.00 π.μ στην αίθουσα της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού   όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις  για τα παρακάτω  θέματα:  .....

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.     Επικύρωση απόφασης συνέλευσης κατοίκων Πολυδρόσου που έγινε την 17/9/2017 σχετικά με την δρομολόγηση της μεταφοράς των Υπηρεσιών της Δ.Ε. Παρνασσού στο κτίριο  του Γυμνασίου κλπ.   
2.     Αίτημα  παραθεριστών κατοίκων στη περιοχή Ρνίκι Άνω Πολυδρόσου για βελτίωση και επισκευή αγροτικού δρόμου μήκος περίπου 700 μέτρων.
3.     Αίτημα –διαμαρτυρία Εμμανουήλ Λιόλιου και γειτόνων σχετικά με το κλείσιμο μονοπατιού οικία Αδάμ Καρούζου-Τοπάλη Κων/νου 
4.     Αίτημα Ιατρόπουλου Παναγιώτη σχετικά με νέα σύνδεση δικτύου ύδρευσης στην κατοικία του (διαθέσιμος να βάλει τα υλικά της ύδρευσης)
5.     Αίτημα Ευσταθίου  Κούσουλα σχετικά με το κόψιμο –κλάδεμα δένδρωνκλπ που βγαίνουν στο δρόμο οικία Κατσικόπουλου πίσω από την Εκκλησία.
6.     Αίτημα Α.Σ. Διαγόρα Πολυδρόσου για Προσωρινή παραχώρηση αιθουσών Γυμνασίου Πολυδρόσου   μέχρι ολοκλήρωση των διαδικασιών του κτιρίου.
Α)Αίθουσα οργάνων γυμναστικής με υπεύθυνη την Μίνα Κοπανάκη Γυμνάστρια και  μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Διαγόρα.
Β) Μία Αίθουσα στον  πάνω όροφο για εκγύμναση νεολαίας και ενηλίκων με υπεύθυνη   την Μίνα Κοπανάκη Γυμνάστρια και  μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Διαγόρα.   
        Η παρούσα πρόσκληση δημοσιοποιήθηκε με ανάρτησή της στους πίνακες ανακοινώσεων της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου και της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού.      
                                                                       Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πολυδρόσου
                                                                                                                                                       

                                                                                Μουλαράς Αργύριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου