Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΜΑΡΩΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΟΙ...ΔΑΣΚΑΑΑΑΑΛΕΣ ΜΑΣ ! Δείτε , αξιολογήστε και αποφασίστε (φωτο+βίντεο).



Δυό πόλεις  ερίζουν για το ποιά  ήταν  η  καλύτερη δασκάλα  στις  παρελάσεις  της  28ης Οκτωβρίου  . Η  δική μας  λέει  το  Ναύπλιο ! Όχι  η  δική μας  λέει  το  Λουτράκι ! Για  να  δούμε  εσείς  τι  λέτε .......
Μετά την μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, όλο το Ναύπλιο μίλαγε για την εντυπωσιακή δασκάλα που έκλεψε τα βλέμματα από τους μικρούς μαθητές
               
Μία εκπαιδευτικός κατάφερε να γίνει viral και γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αφού κατάφερε με ευκολία χάρη στην εμφάνιση και τον "αέρα" της να κερδίσει τις εντυπώσεις "παρελαύνοντας" πλάι στους μαθητές της.


Είναι νέα, ξανθιά, ψηλή, όμορφη. Και ως εκ τούτου είναι λογικό να μαγνητίζει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Στη φετινή παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο κατάφερε να επισκιάσει κάθε άλλο συμμετέχοντας, μαθητή ή εκπαιδευτικό, ενώ χάρη στη δύναμη των social media και του Ίντερνετ, έγινε πολύ εύκολα "το πρόσωπο" της σημερινής ημέρας.


Εντυπωσιακή παρουσία μεν, αλλά δεν λείπουν κι εκείνοι που σχολιάζουν ότι η εμφάνισή της ήταν κάθε άλλο παρά... "συμβατή" με το πνεύμα της ημέρας.
Μαύρο εφαρμοστό μίνι με χρυσές λεπτομέρειες, έντονο μακιγιάζ, ψηλοτάκουνες γόβες και περπάτημα τύπου... πασαρέλα, ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που "άκουσε". Τα στρατόπεδα μοιάζουν να έχουν μοιραστεί στα δύο, αφού κάποιοι απόλαυσαν το θέαμα, ενώ κάποιοι άλλοι σχολιάζουν ότι είναι μάλλον ανάρμοστο για παρέλαση.
Η ίδια πάντως έδειξε να απολαμβάνει τη σημερινή εμπειρία κα να στηρίζει τους μαθητές της περπατώντας χαμογελαστή δίπλα τους στη διάρκεια της παρέλασης.




Το  Λουτράκι  όμως  δεν  άφησε  το θέμα  να  πέσει  κάτω  και είπε ..έχουμε και  εμείς  δασκάλα μοντέλο !


Φαίνεται όμως πως η  δασκάλα που κέρδισε τις εντυπώσεις και... χιλιάδες σχόλια στο Ναύπλιο δεν ήταν η μοναδική που «σήκωσε τη σημαία ψηλά» στη μαθητική παρέλαση, καθώς μία ακόμη νεαρή εκπαιδευτικός, αυτή τη φορά στο Λουτράκι, προσέλκυσε με την εντυπωσιακή της παρουσία τα βλέμματα μικρών και -ιδιαίτερα- μεγάλων.


Με μία εφαρμοστή μαύρη φούστα, με πράσινη σατέν μπλούζα, μαλλί φρεσκοφτιαγμένο στο κομμωτήριο και... διαστημικό γυαλί ηλίου, η δασκάλα από το Λουτράκι πόζαρε γεμάτη ικανοποίηση δίπλα στον σημαιοφόρο του σχολικού συγκροτήματος που εργάζεται, προσελκύοντας με τη σειρά της τα σχόλια των παριστάμενων.


Ο... διαγωνισμός τύπου YourstyleRocks στις φετινές παρελάσεις μεταφέρθηκε και στα social media, καθώς οι φωτογραφίες και τα  βίντεο των εντυπωσιακών εκπαιδευτικών που παρέλασαν μαζί με τους μαθητές, μπήκαν σε διαδικασία κριτικής, με την επιτροπή να απαρτίζουν όλοι όσοι είχαν πρόσβαση.


   ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου