Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Με πλήρη επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Αγώνας "Σπύρος Ντόκος"


Με ιδιαίτερη συγκίνηση και σημαντικές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε χθες για πρώτη φορά ο Ποδηλατικός Αγώνας στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού πρωταθλητή Σπύρου Ντόκου από τον σύλλογό του τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και το Δήμο Δελφών....
και με τη συνεργασία του αρτισύστατου ποδηλατικού σωματείου "Ζευς" από την Άμφισσα.
Βασικό στοιχείο του προγράμματος ήταν η ανάβαση Προσηλίου, τραχύς αγώνας που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, μετά το 2015. Στον αγώνα συμμετείχαν 62 αθλητές από σωματεία από όλη την Ελλάδα  και από όλες της ηλικιακές κατηγορίες και ήταν ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Λαϊκός Αγώνας με την ελεύθερη συμμετοχή μαθητών των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας. Μετά τον τερματισμό των αθλητών που συμμετείχαν ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στην πλατεία Ησαία, όπου ξεχωριστή στιγμή, μεταξύ αρκετών άλλων, αποτέλεσε η δωρεά του κυπέλλου του νικητή από τον πρωτεύσαντα στην κατηγορία των Εφήβων προς τους γονείς του Σπύρου Ντόκου, ενώ στη συνέχεια ο Δήμος Δελφών παρέθεσε γεύμα στους αθλητές, τα μέλη του συνδιοργανωτή Παναθηναϊκού Α.Ο.και τους εθελοντές που συνέδραμαν στην υλοποίηση και την επιτυχία της διοργάνωσης.


Με πρωτοβουλία του Δήμου Δελφών ο αγώνας εφεξής καθιερώνεται σε ετήσια βάση ως ελάχιστη ένδειξη μνήμης στον νεαρό συντοπίτη μας αθλητή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου