Ένας οργανωμένος πολιτιστικός χώρος βρίσκεται στο Μώλο Φθιώτιδας στη θέση του παλιού δημοτικού σχολείου. .....
Εκεί έχουν γραφεία όλοι οι σύλλογοι του χωριού , η Βιβλιοθήκη, η χορωδία και η θεατρική ομάδα.Στις τέσσερις αίθουσες του σχολείου λειτουργεί λαογραφικό μουσείο με πλήθος εκθεμάτων. Υπάρχει και ανάλογος χώρος συγκεντρώσεων για τις εκδηλώσεις. Όλα συγκεντρωμένα σε ένα χώρο με τάξη και συνεργασία Δήμου και τοπικών φορέων.
Καλό θα είναι να παίρνουμε ιδέες και να αντιγράφουμε.
Ν.Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.