ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Για την εξάλειψη της αφισορύπανσης


«Απόφαση Δ.Σ. για εξάλειψη της αφισορύπανσης».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου αποφάσισε να σταματήσει τις καθιερωμένες αφισοκολλήσεις σε διάσπαρτα σημεία της πόλης προκειμένου να γίνει προβολή και διαφήμιση των εκδηλώσεών του. .....
Αντί γι’ αυτό θα τοποθετηθούν μεγάλα ταμπλό σε κεντρικές διασταυρώσεις της πόλης, τα οποία θα μαζευτούν αφού γίνει η εκδήλωση και θα χρησιμοποιηθούν κατά αντίστοιχο τρόπο και σε επόμενες εκδηλώσεις μας.
Με αυτή την απόφαση ευελπιστούμε να πρωτοστατήσουμε σε μια κινητοποίηση όλων των συλλόγων για λιγότερη αφισορύπανση, επενδύοντας στην ευταξία και καθαριότητα της πόλης και προασπίζοντας το όνομά μας ως συλλόγων εξωραϊσμού και πολιτισμού.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και πρωτοβουλία μας θα μπορούσε να γίνει ο Δήμος Λαμιέων με την τοποθέτηση και υπόδειξη σταθερών και μόνιμων πινάκων σε κομβικά σημεία της πόλης, όπου να μπορούν οι σύλλογοι οργανωμένα να τοποθετούν αφίσες και ενημερώσεις με τις δράσεις και εκδηλώσεις τους.

Για το  Δ. Σ. του Συλλόγου

               Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      Δήμητρα Τσεκούρα-Μυλωνά                                                      Νίκος Ηλιόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ