ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ - Να μην μετακινηθούν συνάδελφοί μας χωρίς να έχουν υποβάλλει αίτημα μεταθέσεως.


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/07/2017, συνάντηση του Δ.Σ. της ένωσής μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας, κ.ΡΟΥΜΕΛΗ Παναγιώτη, με θέμα τις επικείμενες μεταθέσεις εντός Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας για το έτος 2017.....

  Η ένωσή μας, για πολλοστή φορά, υπογράμμισε στον κ. Διευθυντή ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη αποκλειστικά και μόνο τα κοινωνικά κριτήρια (οικογενειακή κατάσταση, χρόνια υπηρεσίας κ.λ.π) και τα υπηρεσιακά κριτήρια, χωρίς να γίνουν δεκτές οι όποιες εξωτερικές παρεμβάσεις, υπηρεσιακών και μη παραγόντων που μπορεί να υπάρξουν.
  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
  Η ένωσή μας, αντιλαμβάνεται στο ακέραιο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας στη σημερινή εποχή. Είναι ξεκάθαρο ότι για την τύχη των αιτημάτων τους αποφαίνεται το συμβούλιο μεταθέσεων, το οποίο σαφώς και γνωρίζει και μπορεί να αποφασίσει αξιοκρατικά, μη αποδεχόμενο τυχόν παρεμβάσεις που θα αδικούν εμφανέστατα τους συναδέλφους μας που πληρούν τα περισσότερα κριτήρια και εδώ και πολλά χρόνια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς να έχουν ζητήσει ποτέ το παραμικρό, παρά μόνο τη δίκαια και ισότιμη αντιμετώπισή τους.
   Επιπλέον, τονίσαμε στον κ.Διευθυντή ότι  ελπίζουμε να μη βρεθεί κανείς συνάδελφός μας προ οποιασδήποτε δυσάρεστης έκπληξης και σε καμία περίπτωση να μην μετακινηθούν συνάδελφοί μας χωρίς να έχουν υποβάλλει αίτημα μεταθέσεως.
  Εξάλλου, η βιομηχανία των προσωρινών μετακινήσεων και αποσπάσεων εκτός Δ.Α. Φωκίδας που καλά κρατεί, οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή μόνιμης μετάθεσης στις περιοχές αυτές, έχει αποδείξει περίτρανα ότι  τα επί σειρά ετών προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπηρεσίες και συνάδελφοί μας εντός της Φωκίδας, μπορούν να λυθούν, χωρίς να θιχθούν όσοι εργάζονται στη Φωκίδα επειδή τυγχάνει να μην έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, πολύ απλά κλείνοντας τις πόρτες αυτές των προσωρινών μετακινήσεων, των αποσπάσεων και κλείνοντας τις πόρτες σε όσους επιχειρούν να παρακάμψουν το ηθικό και το δίκαιο.   
                                         ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                        -Ο-                                                                                                   -Ο-
                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                                                                            ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος-
                                  -Ο-                                                                                                     -Ο-
                      ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 ΤΑΜΙΑΣ

                    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος                                                                       ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Βησσαρίων                                   -Ο-                                                  -Το-                                                  -Το-
                     ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             ΜΕΛΟΣ                                          ΜΕΛΟΣ

                   

                ΣΠΥΡΟΥ Δημήτριος                       ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ Κωνσταντίνος                ΚΑΚΑΝΑΣ Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ