Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς αποπροσανατολιστικής εκστρατείας σε βάρος των συνταξιούχων με πρωταγωνιστές κάποιο δίκτυο συνταξιούχων,....
που έχει αναχθεί με την συνδρομή ορισμένων ΜΜΕ που το προβάλουν, σε ντίλερ μεγαλοδικηγορικών γραφείων. Καθημερινά με την αγόγγυστη προβολή τους καλλιεργούν την λογική τις προσφυγής των συνταξιούχων στα δικαστήρια για να δικαιωθούν σε ότι τους έχει αφαιρεθεί απαλλάσσοντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις και την σημερινή από τις πολιτικές τους ευθύνες για τις περικοπές.
   Κρύβουν ότι ορισμένες θετικές αποφάσεις τις δικαιοσύνης καταργήθηκαν με νόμους, αλλά και αποφάσεις της οι οποίες είναι άκρα αντεργατικές, τόσο των Ελληνικών αλλά και Ευρωπαϊκών δικαστηρίων.
    Είναι γνωστό ότι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) που αποτελείτε από τις συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ – Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ έχει θέσει το θέμα της παρακράτησης του ποσοστού για την υγεία, από την αρχή των μειώσεων των συντάξεων μας, σε όλους τους υπουργούς αλλά και τους πρωθυπουργούς κ.κ Αντ. Σαμαρά, Αλ. Τσίπρα για την κατάργηση της παρακράτησης στο αρχικό ποσό της σύνταξης, αλλά και συνολικά την κατάργηση των κρατήσεων για την υγεία στους συνταξιούχους γιατί τα χρήματα τα έχουν πληρώσει σε όλο τον εργασιακό τους βίο.
   Αυτό το διάστημα το δίκτυο παρουσιάζεται λες και ανακάλυψε την Ακρόπολη κάνοντας εκστρατεία ξανά για δίκες και δικαστήρια.
     Η ΣΕΑ καλεί τους συνταξιούχους να μην τρέχουν στους δικηγόρους και τα νομικά γραφεία. Οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται να γίνεται οργανωμένα και σε συνεργασία με τις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις.
  Είναι ευθύνη της κυβέρνησης να δώσει άμεση λύση σε αυτό το ζήτημα.
   Λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι αντισυνταξιουχικές αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων δεν μπορούν να δώσουν τα δικαστήρια αλλά ο οργανωμένος αγώνας των συνταξιούχων των εργαζομένων και του λαού.
(Απόσπασμα από ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ΣΕΑ)
Άμφισσα 23/7/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου