Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΧΑΜΟΣ !!! Την απομάκρυνσή της Κατερίνας Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ γι αυτή της την ανάρτηση στο facebook ζήτησε η Νέα Δημοκρατία !

Φωτογραφία που απεικονίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη κρατώντας, ως επαίτη, ένα χαρτόνι με το αίτημα για εκλογές,  ανέβασε....
στον  προσωπικό της  λογαριασμό  στο fecebook  η Κατερίνα  Ακριβοπούλου. Να  απομακρυνθεί τώρα από  την  ΕΡΤ  ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της ...


 "Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ", σημειώνει και προσθέτει: "Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.

Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης".
"Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της", καταλήγει η ανακοίνωση. 
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, διαβάζουμε στο iefimerida.gr  η επίμαχη φωτογραφία "εξαφανίστηκε" από τον λογαριασμό της Κατερίνας Ακριβοπούλου και αποτέλεσμα να εκτιμούν κάποιοι ότι την "κατέβασε". 
Πάντως η φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου