Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ένα γελαστό απόγευμα στα Καστέλλια με παιχνίδια, γέλια, θησαυρούς και τραγούδια!

Περάσαμε ένα απίθανο απόγευμα στα Καστέλλια στη δράση για τα παιδιά που οργάνωσε ο Πολτιστικός Σύλλογος του χωριού.....

Ακόμα γελάμε!

Το προαύλιο του παλιού σχολείου ζωντάνεψε από τα γέλια, τις φωνές, τα τραγούδια και τα παιχνίδια δεκάδων παιδιών. Λιλή Γάτη και Κώστας Στοφόρος ένωσαν τα βιβλία και τα παραμύθια τους διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά (και τους γονείς!)

Είχε έκθεση με τα κείμενα και τις ζωγραφιές της Καστελλιώτικης συγγραφικής ομάδας "Παραμυθένια παιδιά", είχε ζωγραφική, είχε παραμύθι με το διάσημο φάντασμα του χωριού τον μοναδικό Λιαράκη.
Εκεί και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης με τον "Θεό Διόνυσο και τους Πειρατές"Μάθαμε στοιχεία της τοπικής ιστορίας και διασκεδάσαμε αναζητώντας τον Θησαυρό του Καπετάν Πεταλούδα γύρω από το σχολείο και την εκκλησία. Τι τρεχαλητό ήταν αυτό!
Όλα ξεκίνησαν όταν σώσαμε από τις φλόγες τον Χάρτη του Θησαυρού. Μετά από μελέτη ανακαλύψαμε τα ίχνη που είχε αφήσει ο Πειρατής στα πιο απίθανα σημεία!Αγόρια εναντίον κοριτσιών ανταγωνίστηκαν σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό τραγουδιού. Ακόμη υπάρχουν διαφωνίες για το ποιός κέρδισε τελικά!

Μοιράσαμε βιβλία σε όλα τα παιδιά και καταλήξαμε με αγώνες τσουβλοδρομίας και ...αβγοδρομίας!Στο τέλoς κανείς δεν έλεγε να φύγει, παρά μόνο όταν έπεσε για τα καλά νύχτα.

Μας άρεσε τόσο που του χρόνου λέμε να το κάνουμε διήμερο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.