ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Λαϊκή Συσπείρωση Λαμιέων - ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2017, ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά την Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. στο θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ - ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2017, ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....


Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ο ενθουσιασμός σας με την διοργάνωση του ράλλυ και φυσικά η γαλαντομία σας να διαθέσετε Δήμος και η Περιφέρεια από 100.000 ευρώ τα οποία α) θα λείψουν από τα έργα και τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο λαός μας β) θα τα επιβαρυνθούν τελικά οι κάτοικοι της περιοχής μέσα από τέλη και φόρους.

«Επενδύεται» ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό -σε εποχές κατακρεούργησης της χρηματοδότησης της Τοπικής Διοίκησης και φτώχειας των λαϊκών νοικοκυριών- σε ένα πανάκριβο άθλημα που ενδιαφέρει κυρίως εταιρείες διάθεσης αυτοκινήτων, με προσδοκία τη διαφήμιση της πόλης και κάποια σχετική κατανάλωση από τους επισκέπτες μιας εβδομάδας.

Δήμος Λαμιέων και Περιφέρεια ουσιαστικά επιχορηγείτε την Ομοσπονδία και τη βοηθάτε να κάνει την εκδήλωση της σχεδόν ανέξοδα. Στην ουσία γίνεσθε χορηγοί των αγώνων αυτοκινήτου.
Υποστηρίζετε υπερμετρα αγώνες που, ναι μεν συγκινούν κάποιους ανθρώπους, αλλά δεν έχουν ευρύτερο λαϊκό ενδιαφέρον.

Πέρα από τη συγκεκριμένη επιλογή σας, διαθέτε  τα χρήματα με απευθείας ανάθεση, ύστερα από διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη Ομοσπονδία, επικαλούμενοι την αποκλειστικότητά της στη διοργάνωση των ράλλυ, πέρα και έξω από κάθε λογικό τρόπο διάθεσης χρημάτων του δημοσίου, αφήνοντας περιθώρια να αποκομίσει η Ομοσπονδία κέρδη. Συμβάλλετε στη λειτουργία της σαν επιχειρηματία, η οποία φυσικά δεν έχει καμία  σχέση με το μαζικό λαϊκό αθλητισμό και την ερασιτεχνική δημιουργία. Πράγματα που πρέπει να είναι φροντίδα κάθε Δήμου.


Σε αυτή τη βάση διαφωνούμε με την επιλογή σας που εμφορείται από τη λογική προώθησης της «επιχειρηματικότητας» και οπωσδήποτε δεν συμφωνούμε με τη διάθεση του παραπάνω ποσού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ