ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους αιμοδότησαν στο Μαρκίδειο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ….

    Ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ   σε όλους όσους αιμοδότησαν μαζί μας αλλά και όσους στήριξαν με την παρουσία  τους την πολύ όμορφη εθελοντική αιμοδοσία  που  έγινε στο Μαρκίδειο Δημοτικό Σχολείο  Άμφισσας την Δευτέρα 03/04/2017  .....
και διοργανώθηκε με την συνεργασία των :
       - Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας
       - Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Φωκίδας
       - Σύλλογος Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ν. Φωκίδας
       - Σ.Ε.Α. Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 
    Ευχαριστούμε πολύ τον ιατρό Δημήτριο Μπουργανό Διευθυντή  Υπηρ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ ,την  Μαρία Μαστρογιάννη και Γιάννα Αλεξανδρή από το νοσηλευτικό προσωπικό της ,το ΕΚΑΒ  αλλά και το Γεν. Νοσοκομείο Άμφισσας για την πάντα άριστη συνεργασία μας .
   Ευχαριστούμε επίσης το catering Ομφαλός στην Αράχοβα (cateringomfalos.gr) γιατί στήριξε  ευγενικά την αιμοδοσία  προσφέροντας  εξαιρετικά  κεράσματα στους αιμοδότες .
    Συγκεντρώθηκαν πολλές μονάδες αίματος ενώ  έγινε  ενημέρωση και νέες εγγραφές στο μητρώο Δοτών Μυελού των Οστών στο  ΚΕΔΜΟΠ (WWW.XARISEZOI.GR) .Το ραντεβού ανανεώθηκε για την νέα σχολική χρονιά.


Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης. Κάθε σταγόνα μετράει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.