Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

"Καναλάκι" στην Ελάτεια! - Ένα μοναδικό καφέ σε στύλ γαλλικού bistros


"Καναλάκι" στην Ελάτεια! Είναι γεγονός! Ένα μοναδικό καφέ σε στύλ γαλλικού bistros, άνοιξε  στην Ελάτεια από ένα υπέροχο ζευγάρι. Για καφέ, φρέσκους χυμούς, .....τσιπουρομεζέδες κι ουζομεζέδες και για κρασί με μαγειρευτά και ψητά, υποσχόμενο αξέχαστες στιγμές στις εκλεκτές παρέες που θα το προτιμήσουν.
Η Ελάτεια απόκτησε ένα στολίδι στην κάτω πλατεία, την οποία ευελπιστούμε πως θα αγκαλιάσει πάλι ο κόσμος με αγάπη. Ιστορικό το κτήριο, το οποίο ανακατασκεύασαν με πολύ μεράκι ο Λουκάς Προφήτης με καταγωγή από Ελάτεια, χρόνια ντεκορατέρ στην ΝΕΟΣΕΤ κι όχι μόνον και η αγαπημένη του σύζυγος Νάνσυ. Το "Καναλάκι", έτσι το ονόμασαν κι έχουν λόγους, τους οποίους όταν βρεθείτε από κοντά θα τους κατανοήσετε...
Η εσωτερική διακόσμηση, τα χρώματα, το φως, το ψηλοτάβανο κτήριο, η καθαρή ατμόσφαιρα και τα μοναδικά είδη που προσφέρει με σπιτικές λιχουδιές και φροντίδα θα σας αφήσουν ευχάριστες αναμνήσεις από την πρώτη στιγμή και θα το κάνετε στέκι σας!!!Όχι μόνον οι ντόπιοι, αλλά και κάθε περαστικός από την περιοχή.
Εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
Νότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου