Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Βραβεύτηκαν από τον ΠτΔ οι αριστούχοι των πανελλαδικών του 16 - Πρώτος στη Φωκίδα ο Σπύρος Ιωάννου από τη Λιλαία και το Λύκειο Γραβιάς

Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία”
Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων στη Στερεά Ελλάδα από τη Eurobank. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής και ήταν υπό την αιγίδα του κ.κ. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας......

Γεωγραφικό διαμέρισμα της Στερεάς Ελλάδας
Από το Γενικό Λύκειο Γραβιάς,πρώτος των πρώτων του νομού ΦΩΚΙΔΑΣ, ο Ιωάννου Σπυρίδων εισήχθη με αριθμό μορίων 18.948 στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο νομό ΦΩΚΙΔΑΣ διακρίθηκαν 6 μαθητές σε σύνολο 11 σχολείων.
Από το νομό ΑΙΤΩΛΩΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ διακρίθηκε η Καρέλα Νίνα – Ραφαηλίααπό το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, ανάμεσα από 25 αριστεύσαντες των συνολικά 38 σχολείων του νομού. Εισήχθη με αριθμό μορίων 19.700 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.
Από το νομό ΒΟΙΩΤΙΑΣκαι το 1ο Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς, πρώτη των πρώτωνη Παπαγεωργίου – Αναγνώστου Βασιλική, ανάμεσα από 15 αριστεύσαντες των συνολικά 27 σχολείων του νομού, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.254 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.
Μεταξύ 25 μαθητών που βραβεύτηκαν από τα 37 σχολείατου νομού ΕΥΒΟΙΑΣ, διακρίθηκε η Βενετή Μαρούλα-Ελένη από το Γενικό Λύκειο Λουτρών Αιδηψού, η οποία εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας με αριθμό μορίων 19.387.
Στο νομό ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, μόνη αριστούχος από τα 7 σχολεία του νομού αναδείχθηκεη Τριανταφύλλου Δήμητρα, από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου, με αριθμό μορίων 19.415, η οποία εισήχθη στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Από το νομό ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, πρώτη των πρώτων είναιη Ρεντζή Άννα από το Γενικό Λύκειο Σπερχειάδας. Εισήχθη με αριθμό μορίων 19.541 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά βραβεύθηκαν 23 μαθητές από τα 32 σχολεία του νομού.
Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Amfissaface ο Σπύρος Ιωάννου εδώ: http://www.amfissaface.gr/2016/07/12/post-947/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου