ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Απάντηση του Δημάρχου Δελφών προς τον κ. Κ. Μητσοτάκη-Πρόσκληση στον εορτασμό της επετείου για το Χάνι της Γραβιάς

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Σας εκφράζω την ιδιαίτερη ευχαρίστησή μου για την πρόσφατη επίσκεψή σας στο Δήμο Δελφών και το ουσιαστικό ενδιαφέρον που επιδείξατε για τα προβλήματά μας, αλλά και για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας, τις οποίες ορθά αξιολογήσατε ως σημαντικές και δεσμευτήκατε να συμβάλετε στην αξιοποίησή τους......


Ευχαριστούμε επίσης για το συμβολικό δώρο που την παραμονή της Εθνικής μας Επετείου προσφέρατε στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γραβιάς και συνεργάτη μου, κ. Θεόδωρο Αβράμπο, αποστέλλοντας ταχυδρομικά μια ελληνική σημαία για την αντικατάσταση της φθαρμένης στο Χάνι της Γραβιάς.

Μολονότι η σημαία είχε ήδη αντικατασταθεί από εμάς κάποιες μέρες νωρίτερα (όπως συμβαίνει αρκετές φορές κάθε χρόνο λόγω των επικρατουσών καιρικών συνθηκών), σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε το συμβολισμό της κίνησής σας.

Επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στο Δήμο μας όλοι οι αιρετοί, καθώς και τα στελέχη και οι δημότες μας είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι ως προς τα εθνικά μας σύμβολα, τις εθνικές και τοπικές μας επετείους, καθώς και τα ιστορικά τοπόσημά μας και για το λόγο αυτόν αφιερώνουμε μεγάλο μέρος από τον καθημερινό μας αγώνα, αλλά και από τους διαθέσιμους πόρους μας για να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε την ιστορική μας παρακαταθήκη.

Στο Χάνι της Γραβιάς ενδεικτικά, μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε παρέμβαση αποκατάστασης ζημιών στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και αναβάθμισης του οπτικοακουστικού συστήματος ξενάγησης.

Επίσης, έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στις εκδηλώσεις του επαναστατικού επετειακού μας κύκλου (που είναι πολύ μεγάλος γιατί η περιοχή μας πρωταγωνίστησε στους αγώνες και στις θυσίες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας), τις οποίες συνεχώς αναβαθμίζουμε με τη συμμετοχή των συλλόγων και πάρα πολλών δημοτών μας, τις κάνουμε κτήμα της νέας γενιάς και των σχολείων μας και τις προβάλουμε σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Προκειμένου αυτοπροσώπως να διαπιστώσετε τα γραφόμενά μου, σας προσκαλώ, δηλώνοντάς σας ότι θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, φέτος να παραβρεθείτε κατά τον προσεχή εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Μάχης στο Χάνι της Γραβιάς, που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τόσο το εθνικό μας φρόνημα (ουσιαστικό ζητούμενο σήμερα), όσο και την ιστορική σπουδαιότητα του τόπου μας, για την οποία είμαστε περήφανοι, αλλά και επιφορτισμένοι με τη βαριά ευθύνη να τη διαφυλάσσουμε και να την υπερασπιζόμαστε.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

5 σχόλια:

 1. Ε οχι να μας πουλαει εθνικοφροσυνη ο γερμανοτσολιας Κουλης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προκειμένου να τσιμπήσουμε κανένα ψηφαλάκι και σημαίες θα στείλουμε στη Γραβιά, πουλώντας εθνικοφροσύνη αλλά και στον Πανάγιο Τάφο θα πάμε, πουλώντας χριστιανικότητα....Υποκριτές και Φαρισαίοι......

  ....σκέτος Φαρισαίος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πάλι καλά που το Εθνικό σύμβουλο καταστάφηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και δεν το πήρε ο αέρας όπως θα ήθελε κάποιος πολιτικός παλιότερα... απο την Ελληνική βραχονησίδα.
  Σοβαρευτείτε εκεί στον Δήμο Δελφών "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...".
  Πριν λίγα χρόνια που είχα επισκεφθεί την έδρα του Δήμου παρόμοια κατάσταση παρουσίαζε η Σημαία έξω απο την μητρόπολη Σαλώνων, την ίδια και το ιστορικό Κάστρο. Αραγε απο τότε,να το φωταγωγήσατε το βράδυ...απλώς διερωτώμαι??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βρε....μίλα Ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε. Μπορεί κάποιος καλέ να μας εξηγήσει τι λέει ο κύριος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΥ Light ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ....
  ΗΡΘΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ 1 ΣΗΜΑΙΑ....
  ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??? Η ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ