Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο Καρατζαφέρης στέλνει τον Άδωνι να κάνει περιτομή...

...επειδή μετάνιωσε για τον αντισημιτισμό του...

Οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα υποθέτουμε πως γέλασαν όταν διάβασαν τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη όπου κάνει την...


αυτοκριτική του για το αντισημιτικό παρελθόν του. Πιστεύουμε σε κάθε περίπτωση πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αλλάξει απόψεις σε κάτι λιγότερο ηλίθιο οποιαδήποτε στιγμή, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πιστεύουμε πως ο κ. Γεωργιάδης αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται κατά βάση είναι οι δημόσιες σχέσεις του.

"Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη"

Μόνο ένας άνθρωπος τα πήρε στο κρανίο και κατηγορεί τον δεύτερο στην ιεραρχία της Νέας Δημοκρατίας. Ο άνθρωπος που έκανε τη ακροδεξιά ξανά mainstream, αυτός που επί της ουσίας μεγάλωσε τον τότε τρου ακροδεξιούλη και όχι εξημερωμένο νεοδημοκράτη Άδωνι με παραμύθια για κακούς εβραίους και ιστορίες για τους κομμουνιστές που έπιναν ανθρώπινο αίμα...




luben.tv

1 σχόλιο:


  1. ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΑΔΩΝΙ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟΥΘΕ ΤΡΙΓΥΡΝΑΣ
    ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΛΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ
    ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΟΜΠΟΝΙ
    ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΦΗΝΕΣ
    ΟΛΟΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΕΣ
    ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙ
    ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΕ
    ΠΛΑΣΙΕ ΓΙΝΕ ΒΙΒΛΙΩΝ
    ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
    ΠΑΡΕΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ

    bolivar






    ΑπάντησηΔιαγραφή