Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ακαδημία στελεχών από τη ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ

Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών Ν.Δ ενθαρρυμένη  από την αυξητική δημοσκοπική τάση  που εμφανίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας  πανελλαδικά ,....
αποφάσισε κατά την τελευταία συνεδρίασή της να δημιουργήσει Ακαδημία στελεχών  από τα μέλη του κόμματος,  προκειμένου να υπάρχει ουσιαστική συμμετοχή και υποβοήθηση των Υπευθύνων όλων των τομέων σε τοπικό επίπεδο . Η  κομματική ενασχόληση  των μελών μας απορρέει άμεσα από τον κανονισμό πανελλαδικής οργάνωσης και τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Αναζητούμε μέλη με τεχνογνωσία και όχι μόνο για άμεση παρέμβαση και διοχέτευση των απόψεων μας .
Η Ν.Δ «ανοίγει τις πύλες της»  και ευελπιστεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις συμμετοχικής δημοκρατίας όπου ο καθένας θα έχει τον ρόλο του και όλοι μαζί να υπηρετούμε την παράταξη , με απώτερο σκοπό τη διοχέτευση των πολιτικών απόψεων στους πολίτες για όλα τα επίμαχα θέματα.
Υπάρχει πλέον καθημερινή επικοινωνία με την Γραμματεία Οργανωτικού και τους Τομεάρχες του κόμματος και φυσικά με τον υπεύθυνο Βουλευτή κ .Θεόδωρο Φορτσάκη για τα θέματα της Φωκίδας.
Πραγματοποιείται  πλήρη αποτύπωση όλων των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας και ανασυντάσσουμε  δυνάμεις. Η πρωτιά της Ν.Δ μας επιφορτίζει περισσότερο με υποχρέωση απέναντι στους πολίτες και υποσχόμαστε να κάνουμε πράξη  ένα ανοικτό  κόμμα  για τους πολλούς  με πρωταγωνιστές τους νέους  κι όχι για τις υπηρεσίες κάποιων.
   Ανασυντάσσουμε λοιπόν και επανακαθορίζουμε άρδην τους στόχους μας και καλούμε τους πάντες να συστρατευτούν δίπλα μας , να εμπιστευτούν τον αξιόμαχο αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόοδο και την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Γραφείο Τύπου ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου