Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμος Δελφών στο 1ο ελληνοσερβικό τουριστικό Forum

Ο Δήμος Δελφών κατ’ εφαρμογή του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2016, συμμετείχε στο 1Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΣΕΡΒΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ FORUM το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, στις 14 Δεκεμβρίου 2016.....


Το Forum τέθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Σερβικού Οργανισμού Τουρισμού καθώς και του ΕλληνοΣερβικού Επιμελητηρίου και διοργανώθηκε από την TGI Group.


Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν η ενδυνάμωση της παρουσίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Σέρβικη αγορά των 8 εκατ.κατοίκων.

Από τα εως σήμερα στατιστικά μεγέθη υπήρξε αύξηση από 800 χιλ. σε 1 εκατ. επισκέπτες από τη συγκεκριμένη αγορά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κύριος Τρυφωνόπουλος, και ομιλίες πραγματοποίησαν η Υφυπουργός Τουρισμού της Σερβίας, κυρία Renata Pinzo, το μέλος του Δ.Σ HATTA κος Κοντός, εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού από Ελλάδα και Σερβία αντίστοιχα καθώς και ο Υφυπ. Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ.


Ο Δήμος Δελφών εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής, κ. Ελισάβετ Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου, η οποία πραγματοποίησε εκτενή παρουσίαση του προορισμού μέσα από 20λεπτη ομιλία και παρουσίαση video.

Στο δεύτερο μέρος του Forum, πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις με Tour Operators της Σερβικής αγοράς, την Γενική Δ/ντρια της AIR SERBIA, και κατ’ιδίαν συναντήσεις με την κυρία Marija Labovic, Διευθύντρια του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας και την κυρία Σοφία Λαζαρίδου, Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Βελιγραδίου.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Η Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής  Δήμου Δελφών


Έλλη Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου