Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Κίνημα Φωκιδα - Τα ψέματα του κ. Ρουσόπουλου

Γραφείο Τύπου
 23 Νοεμβρίου 2016

Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ρουσόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:....

Τα ψέματα του κ. Ρουσόπουλου δεν είναι ζήτημα διακομματικής ή προσωπικής αντιπαράθεσης και δεν χρειάζονται δικής μας απάντησης. Αυτή, την οφείλουν όσοι μιλούν για «συμφωνίες αλήθειας», ή ασκούν το λειτούργημα του δημοσιογράφου. Τα στοιχεία είναι επικυρωμένα και δημόσια αποτυπωμένα σε αριθμούς, τόσο στις διεθνείς Εκθέσεις για τη χώρα, όσο και στον προϋπολογισμό του 2010.
Τελικά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι οι πρωταγωνιστές της διακυβέρνησης Καραμανλή, επιχειρούν να επανέλθουν με τον ίδιο απαξιωτικό, αλαζονικό και καταστροφικό τρόπο που κυβέρνησαν. Προς γνώσιν όλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.