ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

14Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Παναγιώτης Δημάκης
Με επιμέλεια οργανώθηκε και θα πραγματοποιηθεί η 14η Πανελλήνια Ημερίδα Ιστορίας της Ιατρικής, στο σύγχρονο και άρτιο αμφιθέατρο τού Ι.Ι.Β.Ε.Α.Α. τής Ακαδημίας Αθηνών......
Ο Πρόεδρος τής Ημερίδας καθηγητής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α. κος Γεώργιος Ανδρούτσος και το εκλεκτό του επιτελείο, οργάνωσαν και παρουσιάζουν, μια άρτια και εμπερίστατη, επιστημονική Ημερίδα, για την "Ιστορία τής Φυσιολογίας από τούς προσωκρατικούς Φιλοσόφους μέχρι τον Γαληνό", όπου ειδικοί επιστήμονες, ερευνητές ιατροί, τής ιστορικής πορείας, αυτού τού κλάδου τής Ιατρικής, θα αναφερθούν σε θεωρήσεις, δοξασίες και πρακτικές, ευσύνοπτα, επαγωγικά και τεκμηριωμένα.
Ευχαριστούμε τον ακαταπόνητο, συμπατριώτη μας, καθηγητή κο Γεώργιο Ανδρούτσο, Δαδιώτη, πού δεν λησμονεί, την μικρή μέσα στην μεγάλη πατρίδα και συμπεριλαμβάνει πάντα, τιμητικά το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αμφικλείας - Ελατείας, στις εκδηλώσεις αυτές. Ευχόμεθα Υγεία και δύναμη, εν ημέρες ρέουσες, να μάς ανοίγει αυτό το παράθυρο, τής άλλης Ελλάδος, πού είναι ζώσα και ακμαία και είναι λαμπρή ευκαιρία πλοήγησης τών ακροατών, σε συναρπαστικά και άγνωστα επιστημονικά πεδία.
Τήν Ημερίδα θα παρακολουθήσει, ο υπεύθυνος του Ιστορικού Αρχείου Αμφικλείας - Ελατείας Π. Γ. Δημάκης, πού μετέχει και στην Οργανωτική Επιτροπή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.