Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αναμένεται κύμα χιονοπτώσεων με σημαντική πτώση θερμοκρασίας την Τρίτη 29/11


Ακραία καιρικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν  το Σαββατοκύριακο όπου αρχικά θα εκδηλωθούν ακόμα και ισχυρές καταιγίδες, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και μέσα στο λεκανοπέδιο, με βάση τα στοιχεία που δίνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. ......

Αναλυτικά:
Σάββατο 26-11-2016
καιρός: στο ιόνιο, την ηπειρωτική χωρά(έκτος της Θράκης), τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και νοτιά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. στην υπόλοιπη χωρά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή 27-11-2016
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νοτιά και τα νησιά του αιγαίου οπού τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 και από το βράδυ στο αιγαίο 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 28-11-2016
καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις
στα βόρεια ορεινά.
άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί Ξ με 5 μποφόρ. στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε βαθμιαία πτώση στα βόρεια.

Τρίτη 29-11-2016 και Τέταρτη 30-11-2016
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νοτιά σποραδικές καταιγίδες. χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χωράς. Βαθμιαία την τέταρτη τα φαινόμενα από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νοτιά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε πτώση σε όλη τη χωρά. παγετός τη νύχτα και το πρωί στα δυτικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου