Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΕΚ -ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ..... "Ο βετεράνος άσος των γηπεδούχων Σουβαλιώτης Τάκης Καραχρήστος" !

Ο αθλητικογράφος Δημήτρης Κουμουρτζής που έκανε το φωτορεπορτάζ στη " φλόγα  των  σπόρ"για τον αγώνα που δόθηκε  στην Πολύδροσο στις 12 Οκτωβρίου με επίτιμους καλεσμένους τους παλαίμαχους της ΑΕΚ,  για στήριξη του  άτυχου 35χρονου συμπατριώτη μας Γιάννη Λιάπη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας , έγραψε για τον  Παναγιώτη(Τάκη)  Κ  Καραχρήστο......
".... Ένας καφές πριν τον αγώνα και περιπλάνηση της θύμησης, με τους οικοδεσπότες μας και τους κατοίκους που είχαν έλθει να φωτογραφηθούν με τους άσους της ΑΕΚ. 
Μάλιστα ο βετεράνος άσος των γηπεδούχων Τάκης Καραχρήστος, είχε φέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που αφορούσε στη δράση των άσων της ΑΕΚ. Τόσο από τους αγώνες τους, όταν μεσουρανούσαν στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και ως παλαίμαχους, αφού οι «κιτρινόμαυροι» είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λαμία, Άμφισσα και Ελάτεια Φθιώτιδας.






Συγκίνηση με τους Νεστορίδη, Παπαπαϊωάννου, Σταματιάδη, Αρδίζογλου, αλλά και τον Κώστα Μάρκου, με τον οποίο ο «δάσκαλος» κ. Καραχρήστος, ήταν αντίπαλος, όταν το διοικητικό στέλεχος της μάνας ΑΕΚ, ήταν από το 1976 μέχρι το 1983, παίκτης-προπονητής στον Οδυσσέα Ανδρούτσο Γραβιάς".
Μπράβο Τάκη!!!

 Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του 
Τάκη Κ. Καραχρήστου

 και οι πρόσφατες φωτογραφίες από τον αγώνα των παλαιμάχων του Διαγόρα με την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΚ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου