Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συγκινητική ανάρτηση αστυνομικού: 'Με τα προσφυγόπουλα υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης'

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για τα προσφυγόπουλα στέλνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, Έλληνας αστυνομικός. Δείτε τι έγραψε....

"Έζησα με τα προσφυγάκια- μεταναστάκια στη Πλ. Βικτωρίας, στον Ελαιώνα, στη Νάξο, στην Αμοργό, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στη Χίο, στον Κατσικά Ιωαννίνων, στο λιμάνι του Πειραιά και επιβεβαιώνω πως υπάρχει θέμα μετάδοσης. Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς". Με αυτά τα συγκινητικά λόγια ο αστυνομικός Φωτεινός Παγιαύλας έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, με αφορμή το πρώτο κουδούνι για δεκάδες παιδιά προσφύγων.
"Να μη ξεχνάμε τα ελληνάκια, ειδικά αυτά που ζουν σε αποκλεισμένα χωριά και νησιά. Όμως, να μη ξεχνάμε και τα προσφυγάκια- μεταναστάκια και να έχουν από σήμερα μια καλή σχολική χρονιά! Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!" συνέχισε ο αστυνομικός ανεβάζοντας μια φωτογραφία με χαμογελαστά προσφυγόπουλα.

Ο αστυνομικός και τα παιδιά που υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα με χειροκροτήματα έδειξαν πως σ' αυτή την κοινωνία, που μαστίζεται από την κρίση,  υπάρχει χώρος αγνής ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου