Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο βραβευμένος Σεργκέι Αντόνισκις στα "Φωκικά 2016"

Με την έκθεση φωτογραφίας "Φωκίδα Αγάπη μου" του Σεργκέι Αντόνισκις οδεύει στην ολοκλήρωσή του o κύκλος των "Φωκικών 2016". Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Τουλασίδι στη Χάρμαινα, θα διαρκέσει ως τις 30 Οκτωβρίου και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 7 και μισή το βράδυ......


Ο Σεργκέι Αντόνισκις βραβεύτηκε με το βραβείο κοινού για τη φωτογραφία του "Η Άμφισσα τη νύκτα" κατά τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με τον τίτλο "Ελλάδα: Προσωπικές στιγμές ευτυχίας" που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδηλώσεων του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016 από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας, και δύο ρωσικούς πολιτιστικούς φορείς, τη Βιβλιοθήκη Ξένης Λογοτεχνίας «Ντάντε Αλιγκέρι» και τη Φωτογραφική Λέσχη «Μ-53» από 1ης Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2015.

O 53χρονος Σεργκέι Αντόνισκις, ερασιτέχνης φωτογράφος εδώ και πολλά χρόνια, είναι απόφοιτος πανεπιστημίου και κάτοικος Αγίας Πετρούπολης. Είναι ρέκτης της Ελλάδας και του πολιτισμού της, αλλά και της φωκικής γης ειδικότερα. Το έργο του  με θέμα τη Φωκίδα θα έχει την ευκαιρία να το γνωρίσει το κοινό της περιοχής στην έκθεση που εγκαινιάζεται την Παρασκευή στο Τουλασίδι.

"Φωκικά 2016"

Έκθεση φωτογραφίας του Σεργκέι Αντόνισκις "Φωκίδα Αγάπη μου"

Τουλασίδι Χάρμαινα


Εγκαίνια: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, 7:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου