ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΜΕ 14.330 ΕΥΡΩ


Η ΕΤΑΔ διενεργεεί πρόχειρο πλειοδοτικό διαγωνισμό με ελάχιστο ποσό 14.330 ευρω, για την εκποίηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (αναβατήρες: Τηλεκαμπίνα, Βάκχος, Ερμής, Νο6, Νο7) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.....

Οι προσφορές θα είναι σε έντυπη μορφή εντός σφραγισμένου φακέλου στα γραφεία της ΕΤΑΔ επί της οδού Βουλής 7, 2οπς όροφος (γραφείο 214 πρωτοκόλλου), έως την Δευτέρα 10/10/2016 και έως τις 11:00
Αναλυτικα:....
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΣΙΑΣ 14.330,00€, ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΔ Α.Ε. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ» Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.