Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Φτιάχνει από σήμερα ο καιρός - Πρόγνωση για το Δεκαπενταύγουστο και την υπόλοιπη εβδομάδα

Μετά τη χθεσινή κακοκαιρία , το σκηνικό αναμένεται από σήμερα να αρχίσει να βελτιώνεται αν και η θερμοκρασία είναι πιθανό να σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά......

Ο καιρός θα είναι βαθμιαία γενικά αίθριος ενώ τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές.
Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ.
Στην Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος καιρός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Οι ανεμοι πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός της επόμενης εβδομάδας
Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται τη Δευτέρα με πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Καλός καιρός και την Τρίτη με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Η άνοδος θα συνεχιστεί και την Τετάρτη ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά.
Την Πέμπτη αναμένεται καιρός γενικά αίθριος χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά.
Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου