Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Σάντερς: Δε γίνεται να λέτε ότι αγαπάτε τον Μοχάμεντ Άλι και να μισείτε τους μουσουλμάνους (βίντεο)

Προς όλους τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ που θεωρούν ότι γίνεται να μας λένε ότι αγαπούν τον Μοχάμεντ Άλι αλλά μισούν τους μουσουλμάνους: ...
Καταλάβετε ότι ο Μοχάμεντ Άλι ήταν ένας πολύ αφοσιωμένος Μουσουλμάνος που έπαιρνε τη θρησκεία του πολύ σοβαρά.
«Ένας άνθρωπος που ήταν αφοσιωμένος σε ένα πολύ βάρβαρο άθλημα, το οποίο ήταν το μποξ, όπου πάλευε με άλλους ανθρώπους στο ρινγκ, ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τους ανθρώπους. Αγαπούσε τα παιδιά. Και αυτή η αγάπη του έβγαινε από μέσα του και όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο του την ανταπέδιδαν».
«Ο λόγος που ήταν τόσο αγαπητός όχι μόνο στην πατρίδα μας αλλά σε όλο τον κόσμο, ήταν γιατί ήταν ένας πολύ ειλικρινής και θαρραλέος άνθρωπος» είπε ο Μπέρνι Σάντερς.
Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως «Σε καιρούς που δεν ήταν τόσο δημοφιλές, ο Άλι στάθηκε και είπε, “είμαι απέναντι στον πόλεμο στο Βιετνάμ, δεν θα πολεμήσω σε αυτόν”» κάτι που όπως υπενθύμισε του κόστισε 3 χρόνια από την καριέρα του.
Από την άλλη, ο Donald Trump είπε για τον Μοχάμεντ Άλι, ότι είναι ένας «πραγματικά μεγάλος πρωταθλητής» και «υπέροχος άνθρωπος», παρά το γεγονός ότι ο πυγμάχος είχε ταχθεί ξεκάθαρα ενάντια στην μισαλλόδοξη πολιτική του. «Οι αληθινοί μουσουλμάνοι γνωρίζουν πως η αδυσώπητη βία των αυτοαποκαλούμενων Ισλαμιστών - Τζιχαντιστών στρέφεται ενάντια στα ιδανικά της ίδιας μας της θρησκείας» είχε πει ο Μοχάμεντ Άλι, ζητώντας από τους πολιτικούς να αναδείξουν τη διαφορά και να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις ορισμένων «παραπλανημένων ανθρώπων» με αυτό που είναι πραγματικά το Ισλάμ.


koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου