Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Διοργάνωση Ημερίδας Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδας-Ευρυτανίας

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φθιώτιδας-Ευρυτανίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, θέλοντας να αναδείξει το γεγονός ότι ο αγροτικός τομέας αποτελεί ένα σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα της Περιφέρειας, διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: ....
"Τοπική Αγροτική Ανάπτυξη στα Πλαίσια του Νέου Προγράμματος LEADER 2014-2020. Εμπειρίες και Ευκαιρίες".
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Α' κτίριο) στις 13 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, στις 7.00 το απόγευμα, παράλληλα με την έκθεση.
Ομιλητές θα είναι οι:

Δημήτρης Τσουκαλάς
Πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας, με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση & Αγροτική Ανάπτυξη στην Πράξη. Το Παράδειγμα της Ανάβρας Μαγνησίας»


Δρ. Μαριλένα Παπαγεωργίου
Εντεταλμένη Επίκουρη Καθηγήτρια, Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με θέμα: «Η Συμβολή της Αγροπεριβαλλοντικής Πολιτικής στην Τοπική Αγροτική Ανάπτυξη»

Λεωνίδας Ράπτης
Διευθυντής Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονιστής του Προγράμματος LEADER, Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε., με θέμα: «Χρηματοδοτικές Δυνατότητες Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων μέσω του νέου Προγράμματος LEADER 2014-2020».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου