Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

ΛΙΜΝΗ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ - ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;


“Δεν μπορεί κανείς να λέει “μεγαλα λόγια”, πόσο μάλλον να αποφασίζει, χωρίς να συζητήσει με τους Δήμους και τις Κοινότητες, τους Συλλόγους και την τοπική κοινωνία τους όρους διαχείρισης και ανάδειξης του Καλλιδρόμου και των χωριών.....

Η λίμνη είναι ένα από τα στοιχεία του βουνού, το ομορφότερο έστω. Πάνω από όλα όμως είναι μια Προστατευόμενη Περιοχή NATURA και αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη το Πρόγραμμα LIFE Οίτης - Καλλιδρόμου. Όλα τα άλλα “έπονται”.
Και το να επικεντρώνεται η συζήτηση μόνο γύρω από τη Λίμνη (η οποία ειρήσθω εν παρόδω ανήκει γεωγραφικά στο Παλαιοχώρι και όχι στο Ελευθεροχώρι ή στη Λαμία), είναι λάθος, στα όρια του λαϊκισμού…”

Στέφανος Σταμέλος

lamiakos-typos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.