Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Με δελτίο τύπου η ΕΠΣ Φωκίδας, διαψεύδει, τις φήμες για δήθεν αποφάσεις η προσανατολισμούς της διοίκησης, η οποία όπως αναφέρει, δεν έχει χρόνο να τρέχει πίσω από άρματα ή παρατάξεις.....

Η νέα διοίκηση έχει της ΕΠΣ Φωκίδας έχει αναλάβει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο για το τοπικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι το αποκλειστικό ενδιαφέρον.
Όταν έλθει η ώρα  για την εκλογή της ΕΠΟ το ΔΣ θα αποφασίσει ποιον θα στηρίξει.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


                                
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. (ΕΝΤΥΠΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.  Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ Ή  ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΡΜΑΤΑ Ή  ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

                                

                                                              ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου