Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ - ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ:....


Καλούνται    οι ιδιοκτήτες – νομείς – επικαρπωτές αγροκτημάτων, οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός και εκτός  πόλεων και αυτοτελών οικισμών για τον καθαρισμό και την αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους από ξερά χόρτα, απορρίμματα (ακόμα και όταν προέρχονται από τρίτους) και λοιπές εύφλεκτες ύλες σύμφωνα  με τις ισχύουσες διατάξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ν. 3852/2010 άρθρο 94 παρ.1 αριθμ.26 και του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου μας άρθρο 18.
Επίσης καλούνται να  κλαδεύσουν τα ελαιόδεντρα  και γενικά τα δένδρα των οποίων οι κλώνοι επεκτείνονται σε δρόμο (περιφερειακό, δημοτικό, αγροτικό) και εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων καθώς σε περίπτωση πυρκαγιάς μπορεί να εμποδίσουν και τη διέλευση των πυροσβεστικών  οχημάτων .
Σας υπενθυμίζουμε ότι η αντιπυρική περίοδο ξεκινά την 1η Μαΐου 2016 και τελειώνει στις 31  Οκτωβρίου 2016 στο διάστημα της οποίας σύμφωνα με την αριθ.1/2016 Πυροσβεστική Διάταξη απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση φωτιάς στην ύπαιθρο, λόγω αυξημένης επικινδυνότητας




Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &


ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ








ΜΑΡΙΑ Ζ.ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Ας ασχοληθεί πρώτα από όλους η Περιφέρεια με τα απομεινάρια της περσινής Υλοτομίας . Ας καθαρίσει τις παρυφές του δρόμου , προς το χιονοδρομικό , από τα κομμένα και πλέον κιτρινισμένα κλαδιά των πεύκων ,που στέκουν εκεί έτοιμα να αυταναφλεγούν . Ας καθαρίσει τα ρείθρα από τις πέτρες που παρασύρθηκαν από την κατρακύλα των κομμένων κορμών . Ας καθαρίσει τα πάμπολλα σημεία από τις φλούδες των απογυμνωμένων κορμών . Τότε το φωτεινό παράδειγμα θα μας εμπνεύσει και εμείς σαν τα καλά παιδιά θα συμμορφωθούμε .
    Επι πλέον πρέπει να αναφέρω , ότι δύο υπάλληλοι της ΔΕΗ , ήρθαν έκοψαν κλάδους ενοχλητικούς για τα καλώδια και παράτησαν δεξιά και αριστερά τα κομμένα , σε μια άλλη εκδήλωση αυθαιρεσίας , ανοησίας και τσαπατσουλιάς .Εκεί παραμένουν περιμένοντας τους καύσωνες !!!
    Ελπίζω οι Επικεφαλής και Υπάλληλοι της Περιφέρειας να αρθούν στο ύψος των ευθυνών τους και να ρίξουν το βλέμμα τους στην πλευρά αυτή του Παρνασσού , γιατί το καλοκαίρι ήρθε !
    Επίσης περιμένω και μια επιστολή από αυτήν την Υπηρεσία της Περιφέρειας να διαψεύδει τα γραφόμενα μου .
    ΧΡΗΣΤΟΣ. Ι. ΚΕΦΑΛΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή