Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Οι εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας.

Ολοκληρώθηκαν χθες (26/4) οι αρχαιρεσίες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας. Αναλυτικά η σταυροδοσία έχει ως εξής κατά αλφαβητική σειρά των υποψηφίων:.....

 
Ανδρώνος Δημήτριος: 5
 
Γκούσαρης Ευθύμιος: 7
 
Καπεντζώνης Ιωάννης: 12
 
Κατσανάκης Χαράλαμπος: 12
 
 Κατσιλιέρης Κωνσταντίνος: 5
 
Κοκολόγος Νικόλαος: 7
 
Μανέτας Παναγιώτης: 8
 
Παπαδόπουλος Διονύσιος: 9
 
Παύλος Παναγιώτης: 12
 
Σπυρόπουλος Δημήτριος: 8
 
Φωστιέρη Χριστίνα: 12
 
Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, στην πρώτη θέση ισοψήφησαν τέσσερα πρόσωπα. Μετά από κλήρωση πρώτος αναδείχθηκε ο Παν. Παύλος, δεύτερη η Χρ. Φωστιέρη, τρίτος ο μέχρι σήμερα πρόεδρος Χαρ. Κατσανάκης και τέταρτος ο Ιωαν. Καπεντζώνης. Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι εννέα πρώτοι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν εκλέγονται οι Ανδρώνος Δημ. και Κατσιλιέρης Κων.
 
Στην εξελεγκτική επιτροπή έθεσαν υποψηφιότητα και εξελέγησαν οι: Παν. Αλεκίδης, Δεσπ. Γιαγκιλίτση και Κ. Παλάντζας.
 
Η σύσταση του νέου Δ.Σ. και η εκλογή των μελών του στις θέσεις ευθύνης θα διενεργηθεί την Τετάρτη (4/5) οπότε θα φανεί αν θα υπάρξει διάδοχος του Κατσανάκη ή αν ο ίδιος θα συνεχίσει ως επικεφαλής της Ένωσης. Ως τότε, επίσης, θα έχει διαφανεί και η γραμμή πλεύσης της Ένωσης της Φωκίδας στο διοικητικό τοπίο της ΕΠΟ, μιας και ήδη σε διάφορα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης φιλοξενούνται αντικρουόμενες παρασκηνιακές εκτιμήσεις για τη στάση που θα τηρήσει το νέο Δ.Σ. στις κυοφορούμενες εξελίξεις στο συγκεκριμένο πεδίο.
 
Σε μια πρώτη ανάγνωση των αποτελεσμάτων θα μπορούσε να σταθεί κανείς στο ότι για πρώτη φορά εκλέγεται γυναίκα στο Δ.Σ. της Ένωσης, η Χρ. Φωστιέρη, σύζυγος του βετεράνου γκολκίπερ και προπονητή των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας, Γ. Μαρκοδήμου.
Παράλληλα, άξιο αναφοράς ότι οι δύο που δεν εκλέγονται, οι Δ. Ανδρώνος και Κ. Κατσιλιέρης, καταχωρούνται στη σφαίρα επιρροής του Κ. Γκιούλου, τη στιγμή, εν τούτοις, που ένας εκ των πρωτευσάντων, ο Π. Παύλος, ανήκει και αυτός στο ίδιο κλίμα.
 
ΠΗΓΗ: amfissaface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου