Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

Με εντυπωσιακά όμορφο, επιστημονικό, ενημερωτικό και ταυτόχρονα παιδευτικό, αλλά και λογοτεχνικό τρόπο[επί πλέον και ημέρα ποίησης], γιορτάστηκε σήμερα 21.03.2016 στην πάντα δημιουργικά ανήσυχη ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ,.....
η Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας με ευθύνη και συνδιοργάνωση, από τον ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Τάξεις Γ΄& Ε΄), υπό την αιγίδα και με την τεχνική στήριξη πάντα της Δημοτικής αρχής.  
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, αρωγός όπως πάντα σε κάθε δημιουργική προσπάθεια.
Σαν Δημότες και κάτοικοι παραπαρνάσσιοι, διατηρούμε μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το δασικό οικοσύστημα, με αιχμή τον χιλιοτραγουδισμένο Παρνασσό και η σημερινή γιορτή με την συμβολή όλων των συντελεστών, πέρασε με τον καλλίτερο τρόπο το μήνυμα της Δασοπονίας στις γενιές που έρχονται.  
ΔΙΚ
ΦΩΤΟ {ΔΙΚ}: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.