Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ - «Αρχίζει το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»

«Αρχίζει το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας»
    Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο Αγρόκτημα "Αμφίκαια", αρχίζει το Σαββάτο 5 Μαρτίου 2016, το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας.....
 Στις τέσσερις (4), συναυλίες του Φεστιβάλ, συμμετέχουν όπως και πέρυσι, κορυφαία ονόματα της κιθάρας και της κλασικής μουσικής γενικότερα.

Συγκεκριμένα στην 1η Συναυλία, αυτό το Σαββάτο 5 Μαρτίου, συμπράττουν οΚλαρινετίστας Νίκος Γκίνος, με τον Σολίστ Κιθάρας, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο.
Στην 2η Συναυλία το Σαββάτο 19 Μαρτίου 2016, θα εμφανισθούν, η ανερχόμενη Σολίστ κιθάρας, Κυριακή Μάινα και το περίφημο Fuego Guitar Trio, αποτελούμενο από τον Γερμανό κιθαριστή Ρόλαντ Χόφμαν και τους Έλληνες Σολίστ, Άγγελο Μπότση και Μιχάλη Σουρβίνο.
Στην 3η Συναυλία το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, θα εμφανισθούν οι ταλαντούχοι νεαροί Σολίστ, Μαρία Βουτσινά και Αντώνης Παπαδάκης.

    Στην  και τελευταία Συναυλία το Σαββάτο 9 Απριλίου 2016, θα συμπράξουν καλλιτεχνικά, στο πρώτο μέρος η νεαρή πολυβραβευμένη Σολίστ κιθάρας, Κατερίνα Καρυώτη με τον διεθνούς φήμης Έλληνα Σολίστ Μιχάλη Σουρβίνο, στο Μαντολίνο και στο δεύτερο μέρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Στέλιος Γκόλγκαρης, ως Κιθαριστικό Ντουέτο, με τον Μιχάλη Σουρβίνο στην Κλασική Κιθάρα αυτή την φορά.
Όλες οι συναυλίες, θα γίνουν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αγροκτήματος "Αμφίκαια", με ώρα έναρξης 19.00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου