Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μήπως απλά ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια;;;

Γνωρίζω ότι στο παρασκήνιο ασκείται από πολλούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας έντονη κριτική στην αντιδήμαρχο κα Ανδρεοπούλου για το γεγονός ότι δείχνει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το Δήμαρχο και,....
σχεδόν πάντα , ότι απαιτεί για την περιοχή της το κερδίζει, με τελευταία παραδείγματα τον εορταστικό φωτισμό για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αλλά και τώρα με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στη Δ.Ε. Καλλιέων.
 Όμως πραγματικά αρχίζω να μην κατανοώ αυτές τις αντιδράσεις. Και εξηγούμαι. 
Ο κάθε τοπικός αντιδήμαρχος έχει ως αποστολή να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την περιοχή ευθύνης του.
 Άρα, πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη για πχ το γεγονός ότι στόλισε τα χωριά των Δ.Ε. που προΐσταται για Πρωτοχρονιά και Χριστούγεννα. (άσχετο αν πολλά φωτιστικά έλειψαν από την Άμφισσα και δεν τα διεκδίκησε όπως πρέπει ο τοπικός αντιδήμαρχος κος Αγγελόπουλος) .
 Όπως επίσης , η κα αντιδήμαρχος έπραξε άγια που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα πραγματοποιήσει καρναβαλικά δρώμενα στην Δ.Ε. Καλλιέων.
 Μήπως τελικά η πολεμική εναντίον της οφείλεται σε αυτές τις επιτυχίες της; . 
Ή για να το πω διαφορετικά μήπως στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια;;;
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ,ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ?
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?
    ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή