Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! Στον πάγκο του "Πολυδροσοπαρνασσού" μερικές έξυπνες και καλοφκιαγμένες "Ειδήσεις" για πολλά -πολλά γέλια μέχρι...δακρύων , αλλά και κάποιες άλλες ευχάριστες!!

O Ορέστης  Τσάρκος  θα προσφέρει από  εδώ  και  στο  εξής  μόνο  γέλιο  με  ευχάριστες  ειδήσεις, βίντεο, σόκιν  ανεκδοτάκια  κ.λ.π.
Εξάλλου  στις  εποχές  που  ζούμε  και  με όλα αυτά  που  βιώνουμε   το γέλιο  είναι που  έχουμε  περισσότερο  ανάγκη  απ'  οτιδήποτε άλλο. Σε  έκτακτες  και  εξαιρετικές  περιπτώσεις,  αν  "αλιεύουμε "   κάποια πολύ ενδιαφέροντα πολιτικά , οικονομικά  και  κοινωνικά νέα  που  έχουν  λόγους  να  μας  τα  κρύβουν  αλλού  ή να  τα  περνάνε με  ψιλά  γράμματα τα "ΜΜΕ" , εμείς θα  είμαστε και  πάλι  εδώ για να  σας  ενημερώνουμε  μέσα  από  τον  αγαπημένο   ιστότοπο  του  "ΠολυδροσοΠαρνασσού"  τον  οποίο βλέπουν,  απ' ότι μας  λένε  φίλοι,  όχι  μόνο σε όλη την  Ελλάδα αλλά  και σε πάρα  πολλές  χώρες  του  Κόσμου  και τον οποίο εμείς  ευχαριστούμε για  τη  φιλοξενία.

* Ο ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ  ΜΙΛΑΕΙ  ΜΕ  ..ΑΕΚΤΖΗ. ΠΟΛΥ  ΓΕΛΙΟ!!ΒΙΝΤΕΟ.

* Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ  , Η  ΘΕΙΤΣΑ  ΚΑΙ  Ο  ΒΟΘΡΟΣ...ΒΙΝΤΕΟ.

*Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ  ΑΕΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ  ΟΜΩΣ? ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!ΒΙΝΤΕΟ.

* ΔΕΙΤΕ  ΠΩΣ  ΧΤΥΠΑΕΙ  ΤΟ  ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ  ΚΑΙ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ!!ΒΙΝΤΕΟ.

* ΤΗΣ  ΧΑΛΑΣΕ  ΤΟ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  ΣΤΗΝ  ΕΡΗΜΙΑ  ΚΑΙ  ΖΗΤΗΣΕ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΑΠΟ  ΜΙΑ  ΠΑΡΕΑ  ΑΝΔΡΩΝ.... ΔΕΙΤΕ  ΤΙ ΕΓΙΝΕ  ΜΕΤΑ....ΒΙΝΤΕΟ.

* ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ ΜΕ  ΤΟ  ΠΡΩΤΟ  ΡΑΝΤΕΒΟΥ  ΜΙΑΣ  ΝΕΑΡΗΣ  ΚΟΠΕΛΑΣ. ΤΙ ΕΙΠΑΝ  ΜΕ  ΤΗ  ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ  ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΕΓΙΝΕ.

*ΚΑΙ  ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ ? ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ  ΤΗΝ
ΨΥΧΗ  ΣΑΣ .............



Ο Τάκης  Τσουκαλάς μιλάει  με  Αεκτζή. Πολύ  γέλιο!!!!! 




**************************

Ελληνοφρένεια, Φάρσα σε θείτσα με βόθρο (πολύ γέλιο!)




**************************


**************************

Η αστυνομία εκπαιδεύει…αετούς κατά των drones!  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…


Δείτε τον αετό να… «εξουδετερώνει» το drone! Το σχέδιο ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά –
Η μόδα των drones έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις, ιδιαίτερα στις δυτικές κοινωνίες, στις οποίες οι άνθρωποι το θεωρούν ένα νέο είδος διασκέδασης, καταγράφοντας από ψηλά τις δραστηριότητες των υπολοίπων πολιτών. Η ολλανδική αστυνομία, ωστόσο, βρήκε έναν πρωτοποριακό, όσο και εντυπωσιακό τρόπο να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή κατάσταση. Πώς; Χρησιμοποιώντας… αετούς!
Η αστυνομία της Ολλανδίας διαμόρφωσε ειδικούς χώρους, στους οποίους εκπαιδεύει αετούς να εντοπίζουν, να κυνηγούν και να εξουδετερώνουν τα drones. Πρόκειται για μία λύση, αν μη τι άλλο, με ελάχιστο κόστος, αλλά και άκρως αποτελεσματική, αν κρίνουμε από τον τρόπο που επεμβαίνει το μεγάλο πουλί πάνω στο drone.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και πλέον οι Ολλανδοί δηλώνουν έτοιμοι να το θέσουν σε εφαρμογή. Ο αρχικός σκοπός τους ήταν να χρησιμοποιούν αετούς για περιπτώσεις στις οποίες είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να επεμβαίνουν με άλλους… συμβατικούς τρόπους. Όπως φαίνεται όμως, το σχέδιο θα εφαρμοστεί σε περισσότερα περιστατικά, καθώς είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.



**************************


**************************

Ο παπάς που έγινε viral: Χτυπά το σήμαντρο και εντυπωσιάζει! [video]


Ο παπάς που θα δείτε εντυπωσιάζει με την τέχνη του. Χτυπά το σήμαντρο με τρόπο που μαγεύει...

Tο σήμαντρο ανήκει στην κατηγορία των κρουστών. Αποτελείται από μια μακρόστενη σανίδα ή μεταλλική πλάκα,που λεπταίνει στις άκρες και έχει τρεις έως πέντε οπές.

Εδώ και αιώνες κρούεται ρυθμικά σε πολλά μοναστήρια, με μεταλλικό ή ξύλινο σφυρί, που λέγεται κόπανος, και χρησιμοποιείται για να αφυπνίσει τους μοναχούς ή να τους συνάξει για την τέλεση των ιερών τους καθηκόντων.



**************************


**************************

Όταν το αυτοκίνητο της χάλασε ζήτησε βοήθεια από μια παρέα ανδρών. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την κατάληξη!!! [Βίντεο]


Μια νεαρή γυναίκα έχει μια συνάντηση με μια ομάδα ανδρών σε αυτό το σύντομο flim που προβλήθηκε από το Vogue Ινδίας ως μέρος της εκστρατείας τους με όνομα #VogueEmpower.Η γυναίκα, που απεικονίζεται από την ηθοποιό Alia Bhatt. Το βίντεο δημιουργήθηκε και διευθύνεται από τον σκηνοθέτη Βίκας Bahl με τίτλο “Going Home”, στο οποίο οραματίστηκε μια ουτοπία για τις γυναίκες, όπου, σε αντίθεση με σήμερα, η δυσπιστία και ο φόβος δεν υπαγορεύουν δράσεις και αποφάσεις.
Το video σε λιγότερο από 10 μέρες έχει αποκομίσει πάνω από 2500000 προβολές!



**************************


**************************

ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ.....

Η νεαρά παρθένος θα έβγαινε ραντεβού για πρώτη φορά και συμβουλεύθηκε την γιαγιά της


Κάτσε εδώ κόρη μου, να σου πω εγώ για τα νεαρά αγόρια. Λοιπόν, θα προσπαθήσει να ...

σε φιλήσει, θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.

Μετά θα προσπαθήσει να πιάσει το στήθος σου, θα σου....αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.

Ύστερα θα προσπαθήσει να βάλει το χέρι του, ανάμεσα στα πόδια σου,

θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.


 Αλλά το πιο σημαντικό, θα θέλει να ανεβεί επάνω σου και να κάνει το κέφι του. Θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις. Θα ατιμάσει την οικογένειά μας.'

Πάει, λοιπόν, στο ραντεβού η μικρά και μετά ανυπόμονα ήθελε να τα πει όλα στην γιαγιά της:

Γιαγιά όλα πήγαν όπως ακριβώς μου τα είπες. Αλλά δεν τον άφησα να ατιμάσει την οικογένειά μας.

- Όταν προσπάθησε, τον αναποδογύρισα, ανέβηκα πάνω του, και ατίμασα εγώ την οικογένειά του.'

Ο.Τ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου