Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Έριξαν διαβρωτικό σε αυτοκίνητο διαιτητή της ΕΠΣ Φωκίδας

Άγνωστοι έριξαν διαβρωτικό στο αυτοκίνητο διαιτητή της ΕΠΣ Φωκίδας την... ώρα που διεύθυνε την αναμέτρηση Δωρικός Μαλαμάτων- Ένωση Γλυφάδας στο γήπεδο Μαλαμάτων.....
Μετά το τέλος ενός ήρεμου παιχνιδιού χωρίς παράπονα για την διαιτησία όταν ο μοναδικός αξιολογημένος διαιτητής της ΕΠΣ Φωκίδας Δημήτρης Κουφογιάννης πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του είδε το μπροστινό μέρος του διαβρωμένο από χημική ουσία. Συνεργάτης του nafpaktianews.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Κουφογιάννη ο οποίος τον ενημέρωσε για το τι είχε συμβεί δηλώνοντας πως το περιστατικό δεν το συνδυάζει με το σημερινό παιχνίδι αλλά με άλλο θεωρώντας ότι κάποιοι ήθελαν να φορτώσουν σε άλλους την πράξη τους.

Δυστυχώς όπως και να έχει κάποιοι «φίλαθλοι» θέλουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους στο πρόσωπο ανθρώπων του αθλητισμού με πράξεις βίας και για πρώτη φορά στην περιοχή με επίθεση σε αυτοκίνητο, ξεχνώντας πως όλοι όσοι ασχολούνται στο τοπικό αθλητισμό θυσιάζουν προσωπικές στιγμές για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτό που αγαπούν γιατί όσοι γνωρίζουν η χρηματική αποζημίωση των διαιτητών για κάθε παιχνίδι δεν είναι μεγάλη για να αποτελεί μοναδικό κίνητρο για να ασχοληθεί κανείς.

Όμως θα πρέπει αν κάποιος έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Ευπαλίου έτσι ώστε οι δράστες να βρεθούν και να τιμωρηθούν , τέτοιου είδους πράξεις αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο και προσβάλουν όσους αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό.

Ντροπή και μόνο Ντροπή, ας μπει ένα τέλος σε αυτές τις πράξεις.


nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου