Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τη δεύτερη φορά ο "ελαφοκυνηγός" την πάτησε άσχημα!

Στα χέρια της αστυνομίας 32χρονος που σκότωσε και έκλεψε ελάφια από αγρόκτημα...

Ο λόγος για έναν 32χρονο από το Κυριάκι Βοιωτίας, ο οποίος έβαλε στόχο μια εύκολη λεία, αφού πρόκειται για ελάφια που ήταν σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην περιοχή της Ανάληψης Βοιωτίας.
Ο 64χρονος ιδιοκτήτης του αργοκτήματος διαπίστωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι του έλειπαν δυο ελάφια. Μάλιστα σε κάποιο σημείο εντόπισε και αίματα.
Έτσι λοιπόν περίμενε υπομονετικά τον δράστη να ξαναχτυπήσει. Προχθές άκουσε πυροβολισμούς και όταν έτρεξε έξω είδε τον 32χρονο να έχει μπει μέσα στο περιφραγμένο χώρο και να έχει με το όπλο να έχει σκοτώσει δυο ακόμη ελάφια.
Όταν ο ιδιοκτήτης πλησίασε τον "ελαφοκυνηγό" εκείνος τον απείλησε φραστικά και τράπηκε σε φυγή. Ο ιδιόκτητης ενημερωσε την αστυνομία και μετά από αναζητήσεις ο 32χρονςο εντοπίστηκε στη Λιβαδειά και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.   
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τμήμα κρανίου με κέρατα ελαφιού. Επίσης από το κτήμα περισυνελέγησαν τρία φυσίγγια και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου.  
Ο 32χρονος αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες, για ζωοκτονία, ζωοκλοπή, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και απειλή.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου