Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ- ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΙ;

Ψηφίστηκε στην βουλή το τρίτο, αριστερό αυτή την φορά, μνημόνιο,   ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα και θα ψηφιστούν και τα επόμενα, ψηφίστηκε ο ,για πρώτη φορά αριστερός, προϋπολογισμός, θα ψηφιστεί και το ασφαλιστικό θα ψηφιστούν και τα μέτρα για τους αγρότες και τελειωμό δεν έχει..

Και τώρα που τραγικά απέτυχε και ο ΣΥΡΙΖΑ νοιώθουμε , πρέπει να νοιώθουμε το κενό που υπάρχει γύρο μας, το πολιτικό κενό που πάντα , τον τελευταίο καιρό , υπήρχε αλλά δεν θέλαμε να το δούμε. Όλοι συμφωνούμε , όλοι η Ελλάδα παραπονιέται για την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής. Την υποβάθμιση της οικονομίας αλλά και την υποβάθμιση των αξιών. Όλα γύρο μας καταρρέουν και εμείς στεκόμαστε στο χείλος του γκρεμού απλοί παρατηρητές, αδιάφοροι. Αύριο το σπίτι μας μπορεί να μην είναι σπίτι μας, οι όποια περιουσία μας μπορεί να μην είναι περιουσία μας, η χώρα μας μπορεί να μην είναι η δική μας χώρα ... Και κάθε μήνα, κάθε μέρα, αγωνία ! Με μετρημένα, όλο και λιγότερα ?, να καταφέρουμε να πληρώσουμε τα διάφορα χαράτσια που συνεχώς γίνονται και περισσότερα και μεγαλύτερα. Και παράλληλα , έξω η ιστορία, έξω η παράδοση, έξω η Ορθοδοξία, έξω η Ελληνική οικογένεια, ναι στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ναι στην είσοδο λαθρομεταναστών, ναι στην παγκοσμιοποίηση, ναι στον πολυπολιτισμό, ναι σε κάθε εθνικό συμβιβασμό.
Πώς μας κατάντησαν έτσι; Μας τρομοκρατούν , μετά από εμάς το χάος λένε, μας εμπαίζουν μας περιφρονούν , μας ποδοπατούν , μας βρίζουν μας εξευτελίζουν , μας πετούν στάχτη στα μάτια , αυτοί οι άχρηστοι που κάνατε το λάθος να τους εκλέξετε για να μας κυβερνήσουν. Αλλά τώρα γιατί δεν ξεσηκώνεστε, ταλαίπωροι συνταξιούχοι; Γιατί δεν ξεσηκώνεστε φτωχοί μεροκαματιάρηδες, τίμιοι ευπρεπείς αξιοπρεπείς Έλληνες πολίτες ; Τους χρωστάμε τίποτα; Νοικοκυραίοι γιατί δεν ξεσηκωνόσαστε να φωνάξουμε όλοι μαζί με ένα στόμα (οργή λαού), να ψηφίσουμε όλοι μαζί έξω οι άχρηστοι, έξω οι υποταγμένοι, έξω τα παχύδερμα ;
Η Ελλάδα ακόμη και τώρα σώζεται αλλά όχι με αυτούς τους πολιτικούς, όχι με αυτήν την πολιτική. 

9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ,ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΕΑ ΤΩΡΑ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΡΙΑ; ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέ...Βρέ ...Βρέεεεε που ησασταν κρυμμένοι τόσο καιρό εσείς? Ο αρχηγούλης σας υπάρχει? 'Ολοι καλά ?
    Άντε βρέ γράψτε κάτι συχνότερα να περνάει η ώρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΧΑΘΗΚΕ ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ,ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΥΤΗΡΙΑ. ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΖΑΜΠΑ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ AIR CONDITION,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ! ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  5. Χαθηκε ο Καρατζαφυρερ αλλα μας καταραστηκε ,μας φορτωσε Αδωνη και Βοριδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εσυ παλι ρε φιλε αφου σε καταραστηκαν τι ασχολεισαι; ψηφησε αλλο κομμα!

      Διαγραφή