Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ήρθαν τα πρώτα χιόνια - Που χιονίζει


Από χθες βράδυ το σκηνικό του καιρού είναι χειμωνιάτικο, ενώ σήμερα το κρύο είναι αισθητό και στις πεδινές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας...

Από το μεσημέρι έχει αρχίσει να πέφτει χιόνι στα ορεινά της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Πιο συγκεκριμένα έχει πέσει χιόνι στον Παρνασσό, στην Οίτη και στο Βελούχι. Στην Ευρυτανία χιονίζει και στο δρόμο προς Κρίκελλο, καθώς επίσης και στο δρόμος προς τη Φουρνά στη θέση "Βράχος"
Στα λευκά έχουν ντυθεί και τα ορεινά των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας και πιο συγκεκριμένα το Περτούλι, η Ελάτη, αλλά και χωριά κοντά στην Λίμνη Πλαστήρα. Χιόνι πέφτει και στο χιονοδρομικό του Πηλίου.
Από το πρωί χιονίζει ακατάπαυστα στα νότια ορεινά της Πελοποννήσου και κυρίως στον Ταΰγετο, στο Μαίναλο πάνω από τα 1.300 μέτρα και στη Ζήρεια. Λόγω του χιονιού υπήρξε μάλιστα διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης από το 32ο έως το 42ο χιλιόμετρο.
Ακόμα είναι νωρίς να έχουμε ασφαλή πρόγνωση για τον καιρό των Χριστουγέννων, ωστόσο οι μεχρι τώρα προβλέψεις λένε ότι όσοι επιλέξουν ορεινούς προορισμούς για τις γιορτές είναι πολύ πιθανόν η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα και να κάνουν λευκά Χριστούγεννα.
lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου