ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 73. Ένας αυτόπτης μάρτυρας με "ξηλωμένα γαλόνια"μιλά.{Βίντεο}

Αυτόπτης μάρτυρας τη νύχτα του Πολυτεχνείου. Αξιωματικός του ΠΝ με “ξηλωμένα γαλόνια”. από τη χούντα των συνταγματαρχών  . Η μαρτυρία  του είναι τίτλος τιμής για τον Αρχιπλοίαρχο ε.α  Αντώνη Κακαρά. Απόστρατος του ΠΝ και αξιόλογος συγρραφέας αλλά  και  συντοπίτης  μας από  τη  Γραβιά, που περισσότερα  μπορείτε  να  διαβάσετε  για  εκείνον  στην  ανάρτησή του "Πολύδροσοςπαρνασσού"  και  στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση  http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2015/04/blog-post_20.html.
Εκείνη τη νύχτα .......

ο Αντώνης Κακαράς την έζησε και τον σημάδεψε. Έζησε τα γεγονότα του Πολυτεχνείου από κοντά.


                            

 Η τηλεοπτική του συνέντευξη έχει δοθεί βέβαια αρκετά χρόνια πριν. Το 2002. Ο Κακαράς πάντα φροντίζει όμως, είτε με τα κείμενά του, είτε με τις σπάνιες συνεντεύξεις του να μας θυμίζει όσα ο χρόνος αλλά και οι λίγοι “νοσταλγοί” επιμένουν να επιδιώκουν να ξεχάσουμε.


Η αφήγηση του Αντώνη Κακαρά για όσα έζησε εκείνη τη νύχτα.ΠΗΓΗ onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.