Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Άλλο ένα μοναδικό φυσιολατρικό Happy Traveller, αυτή τη φορά στον Δήμο Δελφών!

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών για το 2015, συνεργαστήκαμε με τον τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή της εκπομπής HAPPY TRAVELLER, κύριο Ευτύχη Μπλέτσα. ....
Αποτέλεσμα της συνεργασίας μας είναι η παραγωγή επεισοδίου το οποίο θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και ώρα 17.00.
Τα γυρίσματα έγιναν στις 17 & 18 Οκτωβρίου στις Δημοτικές Ενότητες Δελφών, Άμφισσας, Ιτέας, Γαλαξειδίου & Δεσφίνας.
Ακολούθως παραθέτουμε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου που ανήρτησε ο κ. Μπλέτσας στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής του. Σημειωτέον ότι πρόκειται για εκπομπή η οποία παρουσιάζει  πολύ υψηλή τηλεθέαση.
«Άλλο ένα μοναδικό φυσιολατρικό Happy Traveller, αυτή τη φορά στον Δήμο Δελφών! To road trip ξεκινάει από Αθήνα και μετά από σύντομες στάσεις σε Αράχωβα και Δελφούς ο Ευτύχης φτάνει στην Άμφισσα όπου τον περιμένει μια βραδυνή βόλτα σε μία πόλη γεμάτη κόσμο, χρώματα και γεύσεις. Η επόμενη μέρα ξεκινάει με δράση πάνω στα απόκρυμνα βράχια της Φωκίδας όπου ο Ευτύχης δοκιμάζει την τύχη του στην αναρρίχηση. Σειρά έχει το Χρισσό και ακολουθεί η Ιτέα και το Γαλαξίδι όπου ο Happy Traveller κάνει μια φανταστική βόλτα με βάρκα στα πανέμορφα νησάκια της περιοχής! Τελευταία στάση πριν την επιστροφή είναι η γραφική Δεσφίνα. Ένα ιδαίτερο Happy Traveller σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά μέρη της Ελλάδας. Το Σάββατο 21/11 στις 5μμ μόνο στον ΣΚΑΙ»


     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ
         

              ΚΟΤΣΑΝΟΥ – ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου